Jump to content

vergina1991

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

vergina1991's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Mерси много! А какво е почистване на регистратурата?
  2. A ти кои кодеци би ми препоръчал/а (извинявам се, но просто не знам момиче ли си или момче) ? Иначе много благодаря за надеждната информация.
  3. Ами, уж нямам други кодеци. Програми нямам много инсталирани: Winamp, Bs player, media layer classic, bs playe, bitspirit, nod32, photophiltre, mp3toringtone, skype, pamela, avi video converter и от тази вечер AVIFourCCCodeChanger. Даже и Неро нямам. Гледам да не го товаря много. Kато знам момчетатта от класа и 1 от момичетата по колко програми имат, моя е направо девствен в сравнение с техните. А относно стопанисването: какво точно имаш предвид? Аз гледам да не го пренатоварвам, ама като отворя 2 таба на Мозила и вече забива... Провериха го за вируси и няма... Вече се чудя какво да го правя. И благодаря за помощтта и по всички теми.
  4. Аз си знаех, че АБСОЛЮТНО НИЩО не разбирам. Тая информатика дето я уча само ме обърква още повече. А Искам да питам: от MPEG в DivX конвертиране ли е? А искам да питам и работещите с програмата: появявал ли ви се е проблем, като почнете да рендвате клипчето, независимо в какъв формат, оставащото време постоянно да расте. Защото като си записвах последното клипче, ми стана на 2 час а и продължаваше да расте. Спрях го и смятам утре да пробвам, но напоследък доста проблеми ми създава с рендването. Преди сейвах клип за 20-30 минути, сега за поне 1 час :(.
  5. Aми, аз съм малко на вие с компютрите... Ако ги прехвърля на D, а принсталлирам Уиндоуса на С, ще се запазят ли? Не само заради това. Компа много забива. А и Уиндоус ами е от за мене тъпата пиратска версия на ХР на български. Компа на кръсницата е с 700мх по-малък процесор, от същото място е пръчван, ама е с хубав Уиндоус и работи по-бързо. А относно кодеците, имам K-lite codec pack, не съм чувала за друг. Муви мейкъра я преинсталнах, ама същата работа абсолютно.
  6. Ами, аз го бях зарязала за месеци, докато не ми дойде на ума да правя клип с превод на една песен. А не мога да отрека, че надписите на муви мейкъра са много по-яки от на сони вегас. Но... пак същата история, че и по-зле, а в това имаше само надписи и снимки! Явно ще трябва наистина да си преинсталвам Уиндоуса, което си ме плаши, имайки предвид колко много .ехе файлове имам да записвам на дискове, за да не ги изгубя. Да се надявам,че поне муви мейкъра за виста ще е по-добър от този за ХР.
  7. Аз намерих добър начин за конвертиране от Xvid в divX. И той е една програмка, AVI FourCC Code Changer. И най- хубавото е, че става за около секунда! Пробвах после да импортирам клипа в СОни Вегас и всичко си бе ОК. Даже и си направих цяло клипче само от ави файлове като вземах кадри. Сега само търся начин да цонвертирам mpeg в divX, понеже пък на мпег файловете не ми чете звука сони вегас-а. А Ени Видео Конвъртъра го имам и точно с него конвертирах всички клипчета, коиво бяха в Wmv в xvid.
  8. Здравейте! Windows Movie Maker е програмката, с която започнах да правя клипчета. В началото си мислех, че няма никави почти възможности, но е добра за начало. В последствие и поразучих ефектите и си я харесах още повече. Има много ефекти, много видове надписи, нейно предимство пред Сони Вегас... Лошото е, че 1-2 месеца след като започнах да работя с нея, тя започна да прави проблеми. Или се самозатваряше, или блокираше, или забиваше, а вече горе-долу на 5 минута след като съм я отворила, целият ми компютър забива. С Уиндоус ХР съм, и ще бъда много благодарна, ко някой ми каже как да си реша проблема.
  9. Здравейте! От около година непрестанно тегля филми, клипове, работя с програми за видео обработка. Започнах работа преди около около 4-5 месеца със Сони Вегас. Първо бях, с 6, после с 7, след това с Про 8, а сеха съм отново с 7. Преди 2 месеца майка ми без да иска деинсталирала K-Lite codec pack. Преинсталирах го, но от тогава програмата не ми отваря както трябва ави файловетв: отваря ми само аудиото, но не и видеото. Мислех си, че е от това, че ми липсва xvidcore.dll, както ми изписваше bs player-a, понеже и windows movie maker-a не ми ги отваряще. Намерих и изтеглих и него. Муви мейкъра започна да ги отваря, но не мога да работя с него, понеже винаги на 5 минута от работата забива целия компютър. За това ми се иска да разбера как мога да реша проблема си. Освен това, СОни Вегас не ми отжаря звука на някои Mpeg файлове, на други отваря. Ако някой може да ми помогне, ще бъда много благодарна!
×
×
  • Създай ново...