Прехвърляне към съдържание


seo-to

Регистриран на: 23 Dec 2018
Извън линия Активен: 25 Feb 2020 15:23

Мои коментари

В тема: Безплатна платформа за създаване на сайт

17 February 2020 - 23:31

По трудния начин е винаги, защото никой не чака за отговор или не пита достатъчно. Можеше да питаш в няколко форума и да съпоставиш множеството отговори и да вземеш решение, а не да бързаш. Туториали в интернет за да си направиш евтин или почти фрий сайт БОЛ. Има дори безплатни хостинг решения идеални за малък сайт.


В тема: Възсановяване на изтрито съобщение в месинджър на фейсбук

17 February 2020 - 23:28

При нормални обстоятелства НЯМА начин. При съдебен процес, жалба полицията ще намери начин ( ако си струва ).


В тема: Чести сривове на Интернета

17 February 2020 - 23:22

Ако на други устройства се случва този проблем тогава ще да е от рутера, ако само на твоя лаптоп се случва, вероятно имаш загиваща WiFi карта, купуваш си USB карта и приключва въпроса.


В тема: Вероятен проблем с windows explorer

17 May 2019 - 15:21

Вероятня ти проблем със замръзващата папка е вирус и вече повредени данни. В момента в който достигнеш заразените файлове, понеже Windows при различните варианти на изглед зарежда Tumbnails и други данни, вируса се активира. Решение на проблема ти е със Live CD - със Win 7 или Win 10 без значение, да пусне компютъра някой, като зареди операционната система от Live CD-то и прехвърли всички файлове на друг дял или външен ( преносим ) хард диск, след това преинсталация, като препоръчвам или Win 8 не 8,1 или Win 10, предполагам софтуера ви ще работи и под тези версии. След това си слагате антивирусна програма, като препоръчвам Avira, някой да изключи опцията Autoplay или Автоматично зареждане на външни устройства. Сканирайте файловете, които сте преместили в друг дял на харда или на външен носител, след което можете да си ги преместите.


В тема: Нов торент клиент

17 May 2019 - 14:57

Ползвам utorrent 2,1 стара версия демек, нямам никакви проблеми с нея и все още работи стабилно :)