Jump to content

seo-to

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Последно видян от:

Опцията за последните посетители е деактивирана и не се показва на други потребители.

seo-to's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. По трудния начин е винаги, защото никой не чака за отговор или не пита достатъчно. Можеше да питаш в няколко форума и да съпоставиш множеството отговори и да вземеш решение, а не да бързаш. Туториали в интернет за да си направиш евтин или почти фрий сайт БОЛ. Има дори безплатни хостинг решения идеални за малък сайт.
  2. При нормални обстоятелства НЯМА начин. При съдебен процес, жалба полицията ще намери начин ( ако си струва ).
  3. Ако на други устройства се случва този проблем тогава ще да е от рутера, ако само на твоя лаптоп се случва, вероятно имаш загиваща WiFi карта, купуваш си USB карта и приключва въпроса.
  4. Вероятня ти проблем със замръзващата папка е вирус и вече повредени данни. В момента в който достигнеш заразените файлове, понеже Windows при различните варианти на изглед зарежда Tumbnails и други данни, вируса се активира. Решение на проблема ти е със Live CD - със Win 7 или Win 10 без значение, да пусне компютъра някой, като зареди операционната система от Live CD-то и прехвърли всички файлове на друг дял или външен ( преносим ) хард диск, след това преинсталация, като препоръчвам или Win 8 не 8,1 или Win 10, предполагам софтуера ви ще работи и под тези версии. След това си слагате антивирусна програма, като препоръчвам Avira, някой да изключи опцията Autoplay или Автоматично зареждане на външни устройства. Сканирайте файловете, които сте преместили в друг дял на харда или на външен носител, след което можете да си ги преместите.
  5. Ползвам utorrent 2,1 стара версия демек, нямам никакви проблеми с нея и все още работи стабилно
  6. Принципно при повредени сектори се случва това, ако са се затрили данните на основния скрит дял за това показва така. Но не означава че няма да изкара още. Въпреки всичко си е за смяна, няма да работи рентабилно и ще излизат нови и нови лоши сектори. Ако имаш HDD кейс, сложи го вътре и го вържи на коя да е машина, преди форматиране десен бутон върху него, пропъртис ( Свойства ), втория таб, проверка за грешки и збираш двете опции които дава, изчакваш да приключи докрай след това Format, повтаряш пак проверката за грешки от предната стъпка и би трябвало да изкара още доста . Ако не стане така има и малко по-сложен вариант вече за да се подкара
  7. Интересна тема. Да си призная честно не съм имал опит през годините с нея, поне в БГ, тя не е популярна толкова. Освен при тези които изнасят или продават международно ( които не са много ). Кажи какво по точо те интересува. Не виждам нещо кой знае какво да има в платофрмата, автоматизирана е
×
×
  • Създай ново...