Jump to content

вива

Потребител
  • Брой теми

    15
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

вива's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Изписва проблем с възли????? Не успявам да кача снимка.
  2. Моля някой да ми помогне. Не мога да избера мрежата на бинанс на портфейла Метамаск. Изписва грешки с нод-ове. Прикачвам снимка.
  3. От кой акаунт да изляза ? Най-важен ми е на домашният комп. ИСКАМ ДА МАХНА синхрона със служебния. Значи като съм в домашния махам синхрона и на служебния ще изчезнат паролите- нали така?
  4. Ок, ама така няма ли да изтрия и паролите на моя си компютър?
  5. Здравейте, ползвам Хром на настолния ми компютър. На компютъра ми в работата съм пак на Хром. Дадох синхронизиране на паролите и сега в работата ми се отварят всичките сайтове, където съм ги записала. Как мога да го махна това, защото ако някой седне на бюрото ми ще може да влезе в инвестиционните ми проекти или борси. От менюто на Хрома не намирам от къде.
  6. Пооправиха се малко нещата. Благодаря за помоща Ви.
  7. Изтеглих го отново от линка на Night_Raven. Имам звук, но не е така силен както беше.
  8. Благодаря за помоща, ще видя да го изтегля пат от линка дето ми давате.
  9. Проблемът е от около 2-3 седмици. Преди това всичко си беше наред. Пращам 2 снимки.
  10. Сега пробвах да видя дали ще работят колонките-има звук. Какъв е проблемът? Тези снимки от кое меню да ги намеря?
  11. Благодаря за отговорите. Едните слушалки са куча марка, другите са Сони. Правилно са поставени, до преди 1-2 седмици имаше звук. Сега въобще нямам от 1-2 дни. Инсталирам всеки ден Реалтек и двата и нищо. Има ли други драйвъри за звук. Аз съм на уин 10.
  12. Здравейте, моля за помощ. Имам проблем със звука на компютъра, много е слаб. Да уточня,че от компютри разбирам малко. Не е от слушалките, имам 2 броя слушалки и при двата е така. Теглих наново двата вида реалтек и пак същото. В настройките гледам / до колкото разбирам/ всичко е наред. С уин 10 съм. Какъв е проблема, какво да направя?
×
×
  • Създай ново...