Jump to content

asya_rupenyan

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

asya_rupenyan's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Възхитена съм от мъжеството на Националите ни по волейбол! И ето каква песен написах за тях, нека ги вдъхновява, а и тези, които с радост споделят тяхната красива игра и вярват, че ще победят! Нашите Мъже – волейболисти! Химн! Слънце! Трептиш, Пееш и Звънтиш! Тържествен е Мигът. България мълчи. Пред Подвига ви е свела тя глава. И ний мълчим. Посрещаме величествения ти Изгрев В поклон пред шепата мъже! Благодарим ви! Този Земен рай е защитен от вас отново! С чест и обич е награден от вас! И затова ще пеем Българи – Юнаци! А и ще мълчим, Дъх затаили! Момчета, докажете пак, Че има кой да защити България!
  2. Нашият отбор се представи блестящо в играта си с Канада! След коментарите, че при вчерашния волейболен мач, щатите са били по-добри, което само според коментатора беше така, а очевидно Българската игра беше много по-изобретателна и технична, дори и сервисите ни бяха по-сполучливи! И отново - имайте предвид, че докато са обучавани на добър волейбол, играчите от САЩ са увеличавали височината си, сигурно не без помощта на хормони! Защо? - Очевидно защо. Нашите момчета играха отново героично, след вчерашното си представяне, което не беше оценено от Никой!!! Стига прекланяне пред фалшивите ценности на американците, на повечето от тях! Стига сме мяукали, джафкали и квичели песните си на американски! Ние сме Българи! Момчетата ни доказаха това!
  3. Гледах с голямо внимание и слушах внимателно коментара на спортния коментатор на Волейболната среща - България -САЩ. Защо не се подчерта, че волейболистите на САЩ са така подбрани, че са със средно 20 см. по-високи от тези от другите отбори. И съответно имат по-дълги ръце и крака. Това регламентирано ли е някъде в правилата на тази игра? Ще бъде ли регламентирана границата във височината на волейболните играчи? Практически играчите от САЩ заемаха с крайниците си цялото поле, и трябваше срещу тях да играе безкрайно изобретателен и издръжлив противник. Съответно и физическата им сила е много по-голяма, от тази на играчите със нормална за волейбола височина. Моля да бъде направен анти допингов тест, и то всеобхватен - на всички играчи на финала. Защото очевидно е, че играчите от САЩ играха пряко силите и възможностите си, съмнявам се, че са употребили бързо разпадащ се наркотик - допинг. Поздрави! И пожелания за успех тази вечер с Канада!
×
×
  • Създай ново...