Jump to content

kaliyord

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

kaliyord's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами неможе да се персонализира екрана. Поне аз не видях от къде да си настоя след колко време да заспива компютъра.Аз също нямам претенции, дали ще е хоум или друг. Но държа да е 64 битов.
  2. Здравейте. Закупих си предложената конфигурация,и съм много доволен. Благодаря за съветите. Взех си компютъра с ундоус 10 хоум. Но не беше активиран.После си направи някакви ъпдейти(или по-скоро ние ги направихме от незнание с цел да го активираме с разни активатори). И от Home уиндоуса стана Education. И естествено пак не е активиран. Май ще си връщам седмицата и да се успокоят нещата. Още веднъж благодаря за съветите за избора на хардуер. Поздрави.
  3. Мда, отново си прав. При това положение по-добре да се дадат пари за захранване. При предния ми компютър от изгърмяло захранване отидоха по дяволите дъно,процесор и рам.
  4. Изискването на игрите сигурно ще наложи допълнително памет. Сигурно ще се добави още една платка. По-скоро се чудя, дали да не отпусна още 100-150лв. И да си взема направо I5 процесор.
  5. Точно от това имах нужда. Още веднъж благодаря.
  6. Благодаря за избора. Само да попитам този SSD диск толкова ли е нужен? И ако да, на него ли трябва да се инсталира уиндоуса?
  7. Не. Монитор по-нататък. Този има DVI-D и ще може да се ползва.
  8. Благодаря за отговорите. http://www.unicombg.net/index.php?page=configuratorОт тук евентуално смятам да пазарувам. Бюджета е 1300-1400лв. Като очаквах освен захранването и диска, поне и видеокартата да е що годе актуална( 192bit ddr5) Сега не знам паричките дали ще стигнат за наистина хубава машина. Може ли да ми посочите от този конфигуратор, кои компонети мога да си купя за посочените пари. Като от старата конфигурация ползвам само диска и захранването. Понеже ще се ползва основно за игри, може би по хубава видео карта да ми предложите за сметка на процесор? Поздрави.
  9. Здравейте. Настоящия ми компютър се състои от: Процесор QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200 2333MHz Дъно Gigabite GA-P35-S3L Видео NVIDIA GeForce GTX 550ti 1GB -192bit Рам - 6GB - DDR2 ХАРД ДИСК 1.HITACHI HDP7250225GLAT80 2. ST1000DM003-1CH162 Захранване QOOLER MASTER B600-85% Монитор PHILIPS V190 макс.резолюция 1280х1024 Искам да направя ъпгрейд за да може да се играят най-новите игри. Моля за съвет. Кои компоненти мога да запазя и кои трябва да се сменят, в новата конфигурация. Ако можете да ми посочите конкретни като модел -дъно,рам,процесор, евентуално видео карта съвместими и можещи да подкарват последните игри. Благодаря предварително. Поздрави.
×
×
  • Създай ново...