Jump to content

lenovog5050

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

lenovog5050's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Извинявам се за невежеството но как се прави това?
  2. Изключих USB Legacy, Intel Virtual Techonology и HotKey Mode и отново нито едно копче от клавиатурата не работи нито тъч пада нито нищо.. може би аз не правя нещатата както трябва в биоса затова снимах ето тези настройки да кажете в кое от тях може да е проблема ПС: Дори не знам как влязох точно тук тъй като по подразбиране не ми го показва.
  3. Привет отново. Много благодаря на всички за бързите отговори Значи пробвах наново с Двд с уиндоус итеглен от майкрософт пробвах и с флашка отново същия проблем всички копчета блокират и не действат... в биоса работят,когато изпише press any key to boot също работи но момента когато покаже отново опциите ..където не мога да продължа. Явно проблема ми е в самия лаптоп?
  4. Уиндоуса е изтеглен от замунда 8.1 Двд-то е R. не е записано на друг тъй като имам още 2 диска с други 8-ци пак 8.1 само че проблема при тях е че не ми тръгват дават грешката 0х00000е9. Лаптопа е закупен с оригнален 8 аз след това го преинсталирах с 7-цата и сега искам пак да съм на 8. Блокират и копчетата и тъчпада дори usb мишката. И на снимките долу съм снимал в биоса настройките. Пълното описание на лаптопа трябва да е G50-30/80G00186BM .
  5. Привет. Имам лаптоп Lenovo g 50 проблема е следния накратко искам да преинсталирам лаптопа с 8-цата на двд е записан и тръгва инсталацията и стигам до тук тъй като ми отказва клавиатурата и мишката и немога да продължа и да избера - абсолютно всички копчета са блокирали а в биоса работят.Въпроса ми е защо се получава това и как мога да го оправя?Възможно ли е самият уиндоус да не е качествен или пък да не съм го записал както трябва? Благодаря предварително!
×
×
  • Създай ново...