Jump to content

Burgas

Потребител
  • Брой теми

    13
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Burgas's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здр.въпросът ми е лаптопа започна да грее и се самоизключва,за това го дадох днес за почистване,проверка на охлаждане и смяна на паста.Но дали не ми пречи батериата която държи около 10 мин.макс и трябва ли задалжително да е сменя с нова?
  2. Здр.Искам да попитам проблем ли е да използвам лаптопа за игри включен в захранването но със батериа която е за смяна защото държи около 10 мин.максимум.
  3. О да беше 1.74 аз така видях платката на рама,като ги изпробвах двете последователно.
  4. Да така беше показваше имстал.4 а използваема1.74,но въпреки това съм доволен и благодарен за съветите
  5. ExaFlop,Благодаря ти много за това,че ме накара да вида стиковете с рамта няма да повярваш слотовете са един върху друг на долния слот стика не беше щракнат със щипките от двете страни.Сега ми покзва от 4г 3.74 но претполагам е заради графичната карта.Още веднъж благодаря и успех на всички,жив и здрав.
  6. Биос 1.8 със ъбдейт за рама интересно ,поне за мен със един стик и ги разменях не тръгва само едно пиукане чух,после сложих двата стика рам и тръгва,но си пише,че е инсталиран 4г,ебаси лап топа.
  7. Качвам още снимки който разбира да помага,щото аз ги гледам като негър и само мигъм.
  8. За процесора съм се обаркал в бързината,амд атлон 2.1херца-две ядра
  9. Лаптопа е тошиба сателит с655,ос 64.а за чип сета трябва да е сменен защото платих 150лв,ако не са ме излъгали.
  10. Здр.ако може да помогмете,лаптопа ми е с вградена видео карта 256мг и процесор 64 бит.и 4г рам,сменях чип сет защото изгоря.Сега компа замразва на WoT а преди работише добре,забелязах,че ми пише 1.74г рам използваема,биоса показва 4г защо не изпозва целиа рам.Ясно,че картата взема от рама но не трябва ли да отчита 4 г и изобщо това проблем ли е.
×
×
  • Създай ново...