Прехвърляне към съдържание


plamen_80

Регистриран на: 21 Sep 2017
Извън линия Активен: Днес, 17:29

Мои коментари

В тема: Лоши сектори на хард диск?

Днес, 13:50

Защо да е лесно и бързо като може да е бавно и трудно.

 

Да Speccy > HDD > SMART> снимаш всичко и качваш.


В тема: Лоши сектори на хард диск?

Днес, 09:32

Първо тези неща се гледат с това Crystal DiskInfo (Spessy също ги показва тези работи, но явно не знаеш кое да гледаш) и второ има хардуерни и софтуерни лоши/проблемни сектори - първите не подлежат на поправка, но могат да се изключат от употреба.


В тема: Проблем с батерията на лаптопа

Вчера, 16:43

Батерията не обича високи температури.

Батерията работи или не работи последно, защото от написаното аз чета, че адаптера ти не работи! Само с батерия работи ли лаптопа ти, а само с адаптер?

Двата лаптопа еднакви модели ли са? С какви параметри за адаптерите им?


В тема: Анонимно сърфиране

11 January 2019 - 15:32


Другото което е има много организации/фирми и т.н. седящи зад едно IP и няма проблем, че всички излизат с един адрес и влизат в едни и същи интернет ресурси.

 


70 човека не могат да работят на едно място и да излизат с едно IP.
- това бе иронично казано заради това


Идеята е че правя нещата от вкъщи, но въпроса е че трябва да се скрия, за да не се вижда, че мястото е едно и също.

Все едно Иван е влязъл от Люлин, Петко от Кърджали, Надка от Пловдив, Гошо от някъде си.

Въпроса е няма как всички да са на едно и също място.

Не ползвам такъв инструмент защото не ми се налага, но съм пробвал различни неща и имаше притурки за браузъри който ти сменят държавата - тук обаче трябва да се помисли за друго - дали (Иван е влязъл от Люлин, Петко от Кърджали, Надка от Пловдив, Гошо от някъде си) изброените трябва да влизат от произволни различни места от целия свят или само от България. Тоест ако някой прегледа кой от къде влиза ще лъсне веднага, че всички много пътуват, а шанса всички да ползват Tor - от гледната точка на системния - мм, не няма да мине този номер. То няма да мине и номера как 70 човека по списък през 2 мин. минават и се отчитат ама това е една друга тема.

За да имитираш коректно 70 различни човека трябва доста да се потрудиш за да заблудиш гледащ за това, ако обаче никой не го вълнува то си ръчкаш през Tor и шапка на тояга :)


В тема: Анонимно сърфиране

11 January 2019 - 14:47

70 човека не могат да работят на едно място и да излизат с едно IP.

 

Тук: "Що се отнася до сърфирането, то този браузър ще го използвам само и единствено за този сайт (в който общо казано съм сигурен, защото е на компанията)" - не съм сигурен какво се казва, аз го разбирам така - сайта е на компанията в която работиш и ти отговаряш от името на хора който са партньори на фирмата ви, но не работят в нея и ако компанията ти провери ще види, че ти правиш нещо което явно не трябва да правиш като техен служител.