Jump to content

TechnoCarica

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

TechnoCarica's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ще ми е по-удобно с един, за това търся пряк път имам бутон, който никога не използвам, опитвах да намеря начин да заеме тази функция, не успях, когото попитах с повече опит с Уиндоус, не намери начин и за това опитах тук, като последна възможност. Разбирам смисъла на комбинациите, щом не може, ще го преживея. Благодаря за отговорите.
  2. Не ми е удобно винаги да използвам клавишната комбинация, не успях и да намеря в настройките опция за това, което ми е нужно. Искам да си настроя някой бутон за кирилица, друг за латиница, ще съм благодарна ако някой ми подскаже, как се прави.
  3. Изключих го, извадих кабелите и го почистих, колкото успях със сешоар, съобщението изчезна, не знам дали това е, което помогна.
  4. А възможно ли е да опитам да го почистя сама, дори половин ден без него е драматичен? Ще стане ли по-лошо ако игнорирам съобщението?
  5. Взех нова касета, поставих я в принтера, започна да работи, върнах старата, с нея също работи, но съобщението "Supply memory warning" все още се изписва.
  6. Здравейте! Модел на принтера-HP laserJet Pro MFP M125nw. Искам да си принтирам документи, които съхранявам в компютъра, но когато опитвам, "той" не прави нищо, в прозорчето при копчета се появява съобщение "supply memory warning". Когато сканирам документ всичко е наред. Касета я смених скоро, до момента не съм имала проблеми. Как да накарам машинката да работи?
  7. Здравейте! Използвам операционна система Уиндоус 10, като цяло от много скоро. Инсталирани са два браузъра-Mozilla Firefox и Google Chrome. Искам да разбера, как да задам настройки и на двата браузъра, при които с отварянето им, да са в инкогнито режим?
×
×
  • Създай ново...