Jump to content

tanyo

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

tanyo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Аз си взех това SSD ADATA Premier SP550 беше около 120лв, обаче върши работа, няма никакви проблеми. Нямам друг хард, само външен, този WD Elements Portable, ползвам го за бекъпи. Аз като разучавах, най-много хвалят Western Digital, но при всички магнитени има случаи да умре на един път. В амаон е пълно с мнение, може там да четеш. Дори на 10-годишния ми лаптоп имам SSD и си заслужава.
  2. Този проблем го имат много хора с win 7 и 10. При мен се оправи сам като обновявам редовно win 7, но не на всеки се оправя. То не беше точно замръзва, а за 1-2 секунди спира, чува се как сече звука и продължава, така 1-10 пъти на ден. При един мой приятел това продължава 1-2 минути, но не се оправи с апдейтите на win.
  3. На мен много ми харесва патрул във времето, не е от известните филми, но аз обичам мистерии и загадки. Идеята е, че е при един атентат в миналото за загинали много хора и точно заради него се създава специален екип, които има устройства с които се връща в миналото и го променя. Така се спасяват много хора, но точно този загадъчен случай не може да се реши, като че ли атентатора винаги знае, че агентите ще се появява и е подготвен. Филма има начало и край, които са еднакви и се вписва точно в една сентенция, която се казва в началото на филма.
  4. Аз до преди 9 месеца карах с XP и стар лаптопи, взех си нов ком, много се чудих между 7 или 10 и избрах 7. И на мен не ми харесват "тези гадости", а според други хора, на тези които не им харесват, проблема им е че остарява и имат закостеняло мислене. Независимо от това, аз смятам, че системата няма нужда от кой знае какви шарении, тъй като в нея има програми, които хората ползват: счетоводни, word, Excel, браузъри... т.е. системата е за стартиране на други програми и гледане на файлове, а не й трябва красота.
×
×
  • Създай ново...