Jump to content

Edinzdravnoob

Потребител
  • Брой теми

    66
  • Регистрация

  • Последно посещение

Edinzdravnoob's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Единственото което ще постигнеш, може би, ще е много ядосване напразно.
  2. Операционна система: Windows 10 home RAM: 4GB Процесор: Intel Celeron N3060 (1.60GHz две ядра) Видео карта: Вградена (Intel HD Graphics 400) Самият лаптоп е: Lenovo Ideapad 300 - 15ibr. Скоро ще пътувам и лаптопа ще ми трябва, за да бъде пусната презентацията на него. Относно температурата на лаптопа: Прикачих снимка. Ето какво имам в предвид: Докато слушам музика например: Започва да се чува едно пукане по време на песента, и мултимедийният клавиш спира да работи (Дори и да се опитам да намаля звука, системата не реагира...) Бях в Photoshop: Първоначално имаше сума грешки, обаче направих нов key в regedit.exe и се оправи. Понякога когато отворя Device Manager гледам - централният процесор е на 100% натоварен от "Прекъсвания на системата" С кеф бих взел настолният компютър - но просто е невъзможно!
  3. Направо ще издъхна! Нулирах лаптопа, до фабрични и изведнъж - на 47% заби, и седя около 12 часа. Изключих компютъра (изрично си пишеше "НЕ ИЗКЛЮЧВАЙТЕ КОМПЮТЪРА", но какво да правя като той вече се усещаше като горещ картоф?) От тогава windows-а се "инсталира" обаче имам доста гаден лаг, някой програми не зареждат. Имам празен диск, но идея си нямам какво да правя защото продуктовият ключ го нямам нито на документ или където и да било (Windowsa беше инсталиран когато лаптопа беше закупен) Сега Windows е пак активиран, но забиват много програми и т.н. Наложи се нулирането защото компютъра почна да прави номера (загрява, забива, заспива... абе всичко)... Ще съм благодарен ако ми помогнете, винаги сте ме спасявали, дано сега пак има тази възможност!
  4. Добър ден и за много години! Днес телевизора дойде. Ако го свържа с hdmi към приемника, който е на Виваком работи без проблеми. Както и ако е свързан към ps4. Но ако е със cvbs кабела (червен, бял, жълт) ,има хубав звук, но ми пише, че няма сигнал и картина няма.
  5. Такаа, конвертора и монитора не сработиха. С лаптопа няма как да стане. следователно разрових се и купих този телевизор. Та надявам се като пристигне PS4 да няма проблеми, пише че има HDMI вход. Някой по - опитен от мен да си каже мнението? Според мен не би трябвало да има проблем.
  6. Добър ден! Реших да попитам, ако свържа PS4 Към лаптопа, а монитора също към лаптопа то ще мога ли да играя на PS4? Демек да ползвам лаптопа като конвертор. Между другото конвертор съм поръчал - утре ще дойде (HDMI > VGA) Въпроса е: Ще стане ли тази схема
  7. Добър вечер господа! Значи, прегледах кода и всичко компилирах отново. Направих пряк път и работи! Просто бях пропуснал " ; " след return 0
  8. Добър ден на всички и Весели Празници! След като направих една програмка с DEV - C++ 5.11 всичко си върви, но искам да и направя пряк път на работният плот и да сменя иконката и т.н. Но когато направя пряк път и избера иконка... Натискам програмата - Появява се конзолата за секунда и "огасва". Опитвам се да я пусна от папката, но и там проблема е същият! Докато не я компилирам и стартирам отново! Реших да пусна темата тук, защото не мисля, че засяга проблем с кодът ѝ.
  9. Добър вечер! Не знам защо, но когато сложа флашката в компютъра, и цъкна каквото и да било на "USB устройство(F:)" Целият My Computer замръзва, и като извадя флашката всичко се оправя. Опитах с рестарт на компютъра, с различни портове - все същото. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен!
  10. Добър вечер! Преди време си купих тази колонка, вчера я изпуснах защото се стреснах от нещо, и аз не помня от какво. Когато я вдигам, все едно нещо вътре се е счупило ли, не знам... И дрънчи буквално. Не виждам никакви болтове, от къде мога да я отворя и да видя какво е станало...
  11. Първото което направих е - Активирах опцията "Прослушване на това устройство" от настройките на микрофона. Второто е - питах няколко човека, и те потвърдиха това "нискочестотно бучене". Ами може да се каже, че има, когато лаптопа ми е се зарежда и свържа този микрофон го има това нискочестотно бучене (1 към 1) , а когато махна лаптопа от зарядното всичко се оправя.
  12. Здравейте! Забелязах, че когато говоря има някакъв бас в микрофона. Microphone - 100% Microphone Boost - 0.0 dB И пак се чува този лек и дразнещ бас. Как мога да го коригирам това нещо? Ползвам ето тези слушалки ще съм много благодарен, ако знаете как да фиксирам този проблем.
  13. В далечната 2011 година, си бях направил АБВ поща, когато съм бил едва на 8 години. Нито знам какви дати съм писал, нито какви тайни въпроси и отговори. Забравих си паролата на един акаунт в една игра, искам да ми я върнат, всичко окей, но когато се опитвам да вляза в АБВ-то си, ми пише, че паролата или името са грешни. Паролата и името са си точно така, но незнайно защо не мога да вляза в АБВ-то. Невъзможно е да искам да ми я сменят защото има една хуба'а анкета, която има 191952 въпроса, на 1 не знам отговорите.. За АБВ-то - хич ми не е, не ми дреме. Но Акаунта който искам да си върна? С него какво става?
  14. И каква е процедурата, че малко ми е обърканно
  15. Ето такива са тонколоните, опитах от двата ми компютъра, опитах и с телефона, но не става... Същото лошо качество
×
×
  • Създай ново...