Jump to content

Mariana Pancheva

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

Mariana Pancheva's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, след доста дългооо сканиране, ми излезе ето това за съжаление, нищо не е намерено. Ако занеса харда на сервиз, дали няма да успеят да се справят по - добре :bang:
  2. това, което изтеглих няма ли да свърши работа? да го спра ли и да изтегля другата програма?
  3. така, реших да инсталирам EaseUS Partition Recovery Wizard. ето какво ми излезе,като пуснах програмата и избрах външния хард - когато процеса по сканирането приключи просто трябва да натисна Recover в долния десен ъгъл, за да ми се възстановят файловете ли? Извинявайте, ако задавам глупави въпроси, просто досега не съм правила такова нещо : )
  4. Здравей, надявам се, че това е което трябваше да кача : )
  5. Здравейте, преди малко си включих външния хард както обикновено, но имах малко работа и компа заспал. натиснах space на клавиатурата да го събудя и ми се появи някакво прозорче, нещо се зареждаше на него, не му обърнах много внимание и реших да изляза от него като натисна червеното хиксче в ъгъла му. След малко гледам, вече не ми показва харда като Remouvable Disk, ами като Local Disk и не мога да го отворя, казва ми, че трябва да го форматирам преди да го използвам. На телевизора също не ми го разпознава като устройство, какво съм натиснала според вас. Хелп :((
×
×
  • Създай ново...