Jump to content

jorosystem

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

jorosystem's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами ще го имам впредвид това с облака, но държах да е в любимата на всички - Data.BG - само, че от екипа са в пълно мълчание по въпроса - той сайта е едва жив след това, което го сполетя в последните няколко години.
  2. Здр, крайната цел е да мога да си кача едни музикални файлове някъде да ги съхраня, но да бъде безплатно - опитах първоначално в data.bg, но там ми дава грешка, че не може да се свърже със сървърите.
  3. Здравейте, имам ужасен проблем с IE 10 и IE 11 - в Win 7. Идеята е следната: имам инсталиран/интегриран - заедно с Windows-a Internet Explorer 9, обаче искам да премина към по-новите версии на брузера. Положението е следното: след опит за update/upgrade - от сайта на Microsoft и Windows Update ми дава грешка, че не са изтеглени и инсталирани няколко updates - предварително, след което си ги тегли автоматично, тръгва да се инсталира донякъде новата версия, но инсталацията спира малко преди края и ми изписва грешка, че не може да продължи по-натам... Имам и Firefox, но искам да работя и с Еxplorer-a... Очаквам Вашите предложения за отстраняване на проблема ... Благодаря предварително на всички !
  4. Здр, отново ! От снощи се опитвам да кача файлове в mail.bg, от лаптопа, но не става, да не би да са го направили така, че да може да се използва услугата само от мобилни устройства ? За целта използвам FileZilla, която гледам в менюто, че не поддържа IMAP. Има ли начин да ъплоудвам там или да търся друга алтернатива ?
  5. - Да, благодаря ти много, махнах отметката, сега ще видим как ще се държи занапред
  6. - Връзката е директна - от улицата между кабела и лаптопа няма други устройства, освен суича, който е нависоко, от където идва кабела до мен.
  7. Здравейте ! През 1-2 часа на интернет връзката в системния трей се появява жълт удивителен знак и пише: unidentified network и заедно с него допълнително no internet access, ( без да има червен x на компютърчето ) , оправя се след като отида в настройките на мрежовия адаптер и направя Disable и след това Enable и така изчезва и интернета тръгва. Има ли начин това нещо да се оправи, без да се налага всеки път да го вкл и изкл от настройките ? Събитието се случва на лаптопа, ОС е : Windows 7 Ultimate (32-bit). Обадих се на нет-доставчика, но той ми заяви, че проблема не е от него. Само да кажа, че и преди е ставало същото нещо към друг интернет доставчик, след което дълго време не е имало проблем и сега от вчера се появи отново. Моля за помощ ! Благодаря Ви предварително !
×
×
  • Създай ново...