Jump to content

Lucky Willy

Потребител
  • Брой теми

    14
  • Регистрация

  • Последно посещение

Lucky Willy's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Имаше една единствена актуализация, когато проверих. Обикновено, всеки път, когато ми се покаже прозорчето с нови актуализации го кликам, дори и не веднага, но поне в рамките на същия ден. Проверих и настройките на компютъра и беше включен този DEP само за основни програми и услуги. Притежавам лаптопа от около 4 години и досега не се е налагало да го преинсталирам. Също, да не би факта, че го използвам всеки ден в рамките на по-голямата част от деня да довежда до неговото изхабяване, да го прави по-бавен и съответно податлив на такива грешки или е излишно в случая да си правя такива предположения?
  2. Напълно съм съгласна, така е. Странно, обаче, че дори и след като актуализирах благодарение на теб всички драйвери, през последните дни пак ми дава някакви грешки. Този път, когато използвам интернет или торент тракера със следното съобщение: An unhandled win32 exception occurred in iexplorer.exe/utorrent.exe To prevent debugging go to Visual Studio for Just-In-Time debugging in Tools/Options/Debugging/Just-In-Time.exe, но не мога да намеря подобна папка или нещо, което да се съотнася към тази информация. За разлика от uTorrent-a, не изпозлвам по никакъв начин VS и е много странно защо точно тази програма е засегната.
  3. Супер, направих го! Благодаря ти много, човече, и дай Боже занапред вече всичко да е наред! Добре, че ви има вас да се отзовавате на нуждаещите се потребители като мен! Но по-добре е, разбира се, да знаем как да предотвратяваме евентуални проблеми, затова и искам за последно да те попитам дали би било възможно да ме посъветваш как оттук нататък цялостно да предпазвам системата на лаптопа, за да не се стига до такива грешки или коя програма да използвам за тази цел?
  4. Успешно инсталирах останалите, но сега пък архива на Atheros не може да се отвори поради непознат или повреден формат. Също, как точно би трябвало да го инсталирам ръчно?
  5. За съжаление, само 2 от 7-те драйвъра успяха да се инсталират: за безжичната мрежова карта и видео картата. Втория драйвър за мрежовата карта /Аtheros/ показа следната причина за неуспеха: No killer hardware was detected in order to install AR8171 Driver. A за останалите, случая беше идентичен, а именно защитата на търсачката ми се включваше и блокираше изпълнението на файловете поради опасността от повреда на компютъра и само опциите "Изтрий/Не изпълнявай" бяха възможни за избор.
  6. Не разбира се, дори ще ти бъда благодарна! Особено след като днес отново, след около 2 дена почивка, отново направи срив, докато го бях оставила в заспало състояние за няколко часа.
  7. Теста на паметта се оказа успешен, не намери грешки, а предходния е бил направен на Hitachi=1, който смятам, че е програмния диск С, но не съм сигурна как да проверя. Възможно ли е проблема да се е отстранил или по-добре да проверим и драйверите? Във връзка с това, преди време (година-две) звуковата карта ми беше правила проблеми и се замислям дали оттам не е започнало.
  8. Благодаря ти за всички съвети до тук! Иконката на външния диск се оправи, благодаря и затова. Относно флаш паметта, пробвах самото начало да натисна бутона, но не с получи, а колкото до теста, сигурна съм, че беше дълъг, защото в действителност, както предупреди, около 4-5 часа въртя, а дали е бил за вътрешния не мога да кажа, защото в менюто имаше само една опция, която да избера за проверка. Ако трябва утре пак ще я пусна при изключен външен хард диск, за да сме сигурни, че теста не е правен на него.
  9. Пуснах теста на твърдия диск и приключи без грешка. Направих си USB с Memtest86+/Auto-installer for USB Key (Win 9x/2k/xp/7), но не знам дали съм успяла да направя, това, което се изискваше. След обработката се получиха тези файлове, които ти прикачам, но не мога да отворя. А относно преносимия ми диск Seagate, смяташ ли, че има проблем след като иконката му не е стандартната? Multiboot.rar
  10. Сега, след като и аз прегледах някой от файловете в следствие на Глиф-а се сетих, че преди месец, може би 2 инсталирах на компютъра си Outlook системата на Microsoft, тъй като е изискуема във връзка с образованието ми. Да не би оттогава да проявява някакви проблеми, може би несъответствие с моя софтуер или нещо подобно? Също така, забравих да спомена, че няколко от пътите на грешка, при повторно включване на лаптопа излизаше грешка с Dropbpox и uTorrent във папката: Local disc C/users/Ultimate/AppData/Roaming/Dropbox/bin/Dropboxexe.log. Пробвах няколко кратно да изтрия този файл - ръчно и с антивирусни програми, но без успех - появява се отново. И се чудя, възможно ли е грешките да са в следствие на смененото ми местоположение? Намирам се в Белгия, а всички настройки на лаптопа са на български и когато съм се опитвала да влизам в български сайтове или да тегля информация от такива възможно ли е да съм си навлякла вируси?
  11. Благодаря ти за бързата реакция! Маркирах всички отметки, да се надявам да ти бъде лесно да разгадаеш проблема. Logs_Ultimate_11.02_17.40.zip
  12. Здравейте, мили специалисти! От около седмица вече имам проблем с лаптопа си /ASUS X55A/, който започна да показва син екран и след което веднага да се рестартира като през един от последните дни надвиши 4 пъти на ден. Пробвах да изтрия последните програми, които съм била инсталирала - това беше един Microsoft на френски, но проблема продължи. Втората стъпка, дори деинсталирах Chrome, че при влизане в Интернет, особено Фейсбук, се проявяваше дадения проблем (Chrome всъщност преди около година ми правеше големи сривове, които някак си ги преодолях). Накрая, едва вчера и с влизане в Скайп се направи същия проблем, но придружен с черен екран за проверка на NTFS/Seagate преносимия ми диск, което ме наведе на мисълта, че е наложително връщането на точка до възстановяване. Обаче, имам една дилема: Дали да направя последното или направо да върна компютъра към фабричните му настройки? Защото в първия случай, се е създала някаква точка на възстановяване след деинсталацията на вероятно проблемния френски Microsoft (но проблема всъщност се бе проявил по-рано) и следователно не може да се премахне тази дата. Във втория случай, за създаване на архивно копие на потребителските файлове се включва и втори проблем, а именно не разпознава и не одобрява подвижния ми хард диск Seagate, на който евентуално да направя прехвърлянето. Иконката му във Моя компютър е на неразпознаваем файл, въпреки че мога да влизам и да преглеждам файлове от него. А тя се появи именно след вчера, след срива на компютъра с черния екран и след което ръчно прехвърлих цялата си информация от останалите 2 диска на него като погрешно бях разбрала така да направя... Моля Ви да ме посъветвате как най-добре да постъпя, защото вече съвсем се отчаях.
×
×
  • Създай ново...