Jump to content

Pan365

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

Pan365's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря ще направя написаното дано ми даде информация, за това какво точно се случва на този компютър.
  2. Не има си отметка всичко си е както трябва да бъде затова търся и вероятни причини, както и евентуално начин да разбера дали са изтрити от трето лице, за да се създават неудобства просто от злоба.....
  3. Всичко си работи нормално. Проблема е само в нейния компютър. Ако нещо прекъсваше и другите служители биха имали този проблем. Интересува ме дали има начин да разбера дали са изтрити и в колко часа е станало това. Дали има начин да се попречи на друг да ползва компютъра без да се слага парола на Windows? Благодаря!
  4. Да намират се на сървър, който се ползва в работата. Там са инсталирани програмите а преките пътища са на десктопа. Странно последната седмица започнаха необяснимо да изчезват и то само на този конкретен компютър.
  5. Добро утро на всички. Тази сутрин преките пътища отново са изчезнали странното, е че не изчезват всичките а само някои. Компютрите не се гасят вечер и започвам да си мисля дали не е умишлено от някои от работата. Има ли начин да се разбере кога са изчезнали ( изтрити )??
  6. Не, нито е спирал тока нито нещо друго е имало. На компютъра профила е с админ права незнам дали е от значение това.
  7. Здравейте. В работата на жена ми няколко пъти изчезват преките пътища, които са на десктопа на служебния компютър. Не успях да си обясня, каква може да бъде причината и търся съвет, какво може да причини подобно изчезване на преките пътища? Благодаря. П.С. Компютъра е с Windows 7 Home.
×
×
  • Създай ново...