Jump to content

megahit

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

megahit's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Спрях автоматичните актуализации и днес компютърът се представя добре.Благодаря ви!Темата за сега е приключена,но нека остане активна,ако стане нещо да пиша направо в нея вместо да се правят нови.
  2. на XP съм с почти 2 рам ии да като рестартирам компа звука си идва,а също имам още 8 такива процеса svchost с различна големина,а също firefox също е мн тежък и е с 203 500 К използване имам също wuaclt,който не знам за какво е ..
  3. Добър вечер! Напоследък имам проблем с тостера и не знам какво да правя.Централния процес работи на 100 процента и компа спича.Влизам в процесите и гледам какво да прекъса,че да свали процентите.Спрях програмата под име- svchost.exe,която беше около 91 000к .(Това е снимката преди да спра програмата ли каквото е там) - http://prikachi.com/images.php?images/416/8991416a.jpg След като я спрях компютъра залетя - http://prikachi.com/images.php?images/417/8991417V.jpg И работи супер,не забива и така,но проблема е там,че нямам никакъв звук.Сменявах слушалки,колони,но не,няма звук.Ако някой знае какво да права или да не го изключвам този процес нека сподели. Ако темата не е където трябва МОЛЯ да бъде преместена.
×
×
  • Създай ново...