Jump to content

stoqntrifonov

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

stoqntrifonov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. От дълги години използвам BS player, доволен съм от него и нямам намерение да го сменям.
  2. За тези пари има супер много модели, на които да се спреш и които ще ти вършат работа. Доколкото знам в https://ardes.bg/upotrebyavani-laptopi/laptopi-vtora-upotreba, продават лаптопи втора ръка, така че може да разгледаш там.
  3. Искам да попитам кои са качествените марки PTZ камери за видеонаблюдение. Искам да взема нещо среден клас. Да не е много висока цената, но в същото време да не е с лошо качество. От къде е по-добре да бъде закупена - в специализираните магазини, онлайн (български или чуждестранни сайтове и кои)?
  4. Благодаря ви за съветите, още малко ще помисля, преди да си поръчам. Ще обмисля и предложението за LG
  5. Вече съм на 3-та серия на първи сезон на Game of Trones, много е готин.
  6. Кой колко работи? Японецът: за семейството - жената и децата... 2 часа; за фирмата... 2 часа; за Япония... 4 часа. Бай Ганьо: за семейството... 1/2 час, то и без това и жената работи; за фирмата... 1/2 час, то и те толкова и ми плащат; а за Япония... хич не ми пука!
  7. Решим съм да си купя нов телефон. Колебая се между два модела. Единият е този https://ardes.bg/product/asus-zenfone-3-max-zc520tl-srebrist-s-2-sim-karti-84681, а другият https://ardes.bg/product/apple-iphone-5-16gb-srebrist-obnoven-78085 . Според вас кой е по-добрият избор?
×
×
  • Създай ново...