Jump to content

borisg1957

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

borisg1957's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря на всички отзовали се,най вероятно нещата вървят към преинсталация,но за сега нямам достатъчно време.Още веднъж благодаря.
  2. Да точно за Dell става въпрос и това което излиза след задаване на въпросната команда е така наречения service tag и точно чрез него съм търсил и теглил драйверите от Dell .Другият вариант за сега не съм го пробвал .
  3. Мрежовата карта е Intel®PROWireless3945ABG,драйверите които съм ползвал са единият е от Dell,а другият от Intel който е инсталиран в момента.С другият драйвер имах проблем че Wi-Fi-я на лаптопа самопроизволно се изключваше ии се налагаше да преинсталирам драйвера на ново,или да рестартирам лаптопа.ОС е версия март 2014 от Maherz.Благодаря за бързите отговори и ще опитам да изпълня съветите и ще пиша.
  4. Здравейте на всички,имам лаптоп Dell latitud d630 с ОС Widows XP SP3 и имам следният проблем.След първоначална инсталация на драйвер за wi-fi адаптера се виждат много възможни мрежи за връзка и аз си се свързвам нормално със своята мрежа и всичко работи чудесно.Това обаче е така до момента в който рестартирам лаптопа.След рестартиране на лаптопа ми изчезва иконката за връзка с рутера ( респективно интернет) и не се виждат никакви мрежи.При това положение аз си имам връзка с интернет и всичко е ОК.Проблема идва когато отида на друго място и се помъча да направя връзка с друга мрежа.При опит да направя връзка с друга мрежа ми изписва съобщението на снимката. Ако искам да направя връзка трябва да деинсталирам и отново да инсталирам драйвера.Когато се прибера в къщи всичко отново се повтаря.Ще бъда много благодарен ако някой може да ми помогне.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай ново...