Jump to content

Радослав Керанов

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

Радослав Керанов's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте колеги! Лаптопа е hp compaq 8510p Миналата година Май месец играх WoW (World of Warcraft) Тогава когато пуснех играта цял ден мога да играя без проблем. (Цяло лято не бях играл) и след лятото лаптопа почна рязко да му се вдига процесора на 100% (зависи какво съм отворил) и направо забива и трябва да го изключа от копчето и пак да го пусна. Вчера с един приятел изчистихме някой от процесите изтрих си и антивирусната (comodo) защото много натоварваше както и други програми и след това си активирах window-са и след това пуснах wow и се задържах около 30мин и пак се натовари процесора но този път беше малко по добре успявам да излеза от wow но си е тръгично. На Windows 7 съм. P.S Извинявам се ако това не е правилния раздел.
  2. cpu-то сравнително по добре се държи обаче прави същия проблем,преди имах проблем с охлаждането на ден по 3-пъти прегряваше,дали проблема е от охлаждането? ps: и ако може някоя програма с която да си чиста дисковете
  3. Добър вечер! ще ме извините ако това не е правилния раздел! Преди като взех лаптопа hp compaq 8510p нямах никакви проблеми... Преди около 5месеца играх League of Legends без никакви проблеми 70-100fps Напоследък каквото и да правя филм,скайп,клипове,игри Cpu-то изведнъж ми се дига на 100% и трябва да го рестарт Успях и да направя снимки http://prikachi.com/images.php?images/343/8950343U.png [Това не е реклама!] http://prikachi.com/images.php?images/344/8950344B.png P.S:сега като пусна League of Legends и веднага трябва рестарт..
×
×
  • Създай ново...