Jump to content

bambin

Потребител
  • Брой теми

    16
  • Регистрация

  • Последно посещение

bambin's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Пак се връщам на тази тема, защото сега и в Хром настройките не работят. Отгоре на тях пише,че щом е така трябва да се намеси администратора ! Прилагам и скрийншот.
  2. Просто настройките не се повлияват от опитите да бъдат променени.
  3. Безопасния режим е наличен, мисля само за MS Edge.
  4. Всички търсачки са настроени на безопасен режим на търсене и не могат да се активират другите опции. Подозирам, че се дължи на предишно влизане в Safe Mode with Networking, което е включило Safe Search. Как може да се възстанови нормалното състояние ?
  5. Вече няколко пъти екрана на компютъра гасне, след като е бил сложен на 2 минути интервал и не може да се включи отново. Това наложи няколко аварийни изключвания, които пък доведоха до забавено стартиране. Мисля, че монитора беше нещо като... Express Chipset Family. Възможно ли е да има и вирус, защото се показва надпис, че компютърът ще изключи след определено време, така беше и преди проблема с гасненето ?
  6. От известно време забелязвам, че вентилаторът въобще не изключва. На какво може да се дължи това ?
  7. Деактивирах разширенията и всичко беше наред. Могат ли да се оправят по някакъв начин ?
  8. Имам проблем с начина на показване на един сайт. Имам предвид, че всичко в него изглежда разбъркано. По-конкретно, това е "oxford.ac.uk"
  9. bambin

    Монитор

    От вчера забелязвам, че монитора не изключва или го прави когато си иска ! Версията на Уиндоус 10 е 1709.
  10. Където и да кликна се появява една определена страница ( Reimage Repair ). Пробвах с Malwarebytes, HitmanPro и Zemana, но нямаше резултат.
  11. Defender се включи, но не и в частта за изпращане на информация до Майкрософт
  12. Написано е при самите настройки, както и при Windows Defender, който е изключен. Надписите си стоят постоянно. "Приложението е изключено от груповите правила" за Defender и " Някои от настройките се контролират от вашата организация"
  13. Някои от настройките на Windows се управляват от системен администратор или от някаква фирма (поне така е изписано)
×
×
  • Създай ново...