Jump to content

stefi22

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

stefi22's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Че колко е малък тоя "дребния", че такива игри? Не точно за страха или кървищата, ама то малко се мисли там, как се е хванал да играе. Той маниак ли ще става, професионалист ли?
  2. То много интересно има ли още лаптопи с пасивно охлаждане и кви са пък тия? Смисъл, всичко в мрежата вече е толкова напреднало, че всичко тежи, генерира енергия, топлина и прочее. Много странно ако имаш такъв лаптоп. Дори и да има, да сложиш термопаста може и да опиташ, ама много внимавай дали можеш да отлепиш радиаторчето и можеш ли да го върнеш пак там. Пък тия дупки къде си пробил - никакъв смисъл като нямаш вентилатор да движи поне тоя прах къде ще влиза.
  3. Мога да предложа мнение от личен опит тук. Кабел с външно захранване: Имам такъв, доста жици са, но определено има смисъл, ако имаш повече от един външен и не само такъв за лаптоп. 3.5 например, не съм виждала кутийки за тях. Доста кабели са верно и с тези жици нямаш голяма гаранция, че няма да се закъса някоя, дали на захранването, дали на диска. Кутия. Перфектно решение да си направиш външен хард. Трябва ти само един кабел и ти си човека. Имам две такива от изгорели лаптопи и дори мога да подкарам програми които са били на тях. В пъти по-добре от кабела с външно захранване. Caddy - това не всеки го поддържа. Аз исках да си сложа SSD на мястото на диска, ма няма как да стане.
  4. Що не опиташ да върнеш номера? Може да има подобна опция на съответния оператор. Нали в България това малко съмнително, ама все пак си заслужава да пробваш.
  5. Добре де, какво стана сега с тоз профил? Доста отдавна са се елиминирали подобни грешки. Виж дали профила ти не е стар и да го имаш на друг телефон, макар че дори и това вече не е възможно. Аз съм го правила преди, но не съм имала проблеми. Даже с китайски телефони няма проблеми.
×
×
  • Създай ново...