Jump to content

prtransverzus

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

prtransverzus's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. супер тва последното стана:LEGACY_AVGLDX86 и LEGACY_AVGTDIX бяха там и като ги махнах Kaspersky успя да се инсталира. Благодаря на всички за помоща.
  2. Касперски ми предлага сам да си деинсталирам AVG8 и ме прехвърля при Добавяне/или премахване на програми само че проблема е там няма AVG8 http://i42.tinypic.com/2myanwm.png http://i43.tinypic.com/2rwp8o2.png ето това е снимка на всичките инсталирани програми на компютъра или поне така мисля
  3. ок пробвах с CCleanr, Cleaning drive(тази вградената), търсачката на Windows( тази с кученцето) нищо не откри в отговор на Callisto: незнам коя версия на AVG8 са били инсталирали http://i39.tinypic.com/nwap2f.png
  4. Ами на C:\Documents and Settings\User\Application Data ми излиза някаква папка на Microsoft, а като търся с %appdata% не виждам нищо което да го свържа с AVG8. Има ли друг начин да ги разкарам тия остатъци ???
  5. Ами преди да сложа новата антивирусна отивам Контролния панел- програми и апликации и от там трия старата.Мисля че ги трия от там . Предполагам че е останала някаква част от AVG8 и Kaspersky за това не изка да ми се инсталира. Ако е така наистина как може да се оправи ??? А и след AVG8 бях сложил Dr.Web и тогава нямаше грижи , освен да съм бил с две антивирусни един месец и да е нямало конфликт .
  6. Здравейте имам проблем с инсталирането на антивирусна програма. Ето какво се случва:значи преинсталираха ми компа и ми бяха сложили AVG 8 след това аз я смених с Dr.Web пробна версия за един месец. Изтече пробната версия и дръпнах Kaspersky пак пробен и ето я драмата: сега Kaspersky не ми си инсталира защото по време на инсталацията открива друга антивирусна пише че засича AVG 8 . В списъка с програмите нямам антивирусна винаги ги изтривам преди да инсталирам нова . И сега не мога да сложа антивирусна. Дайте някакъв съвет .
  7. Как точно се правят image файлове ??? Мога ли след като сваля играта от нета да я да я подкарам с Daemon Tools и как става или трябва да е от диск ???
  8. Може да ви се стори смешно но на мен ми е важно.Значи интересува ме може ли от лентата за търсене в Google да се изтрие ред , не цялата хронология а само един ред (някои саит които е търсен).
×
×
  • Създай ново...