Jump to content

KnoX

Потребител
  • Брой теми

    47
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

KnoX's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Какво е значение кой от кога има компютър, лаптоп и т.н. Искам да разбера някой неща и за това питам, ако ги бях знаел със сигурност нямаше да питам. А и бях забравил де, тук е забранено да се нормален разговор или да се попита нещо. Извинявам се за което.
  2. Как ще разберат дали съм е инсталирал или не, за да не мога да имам пак 30 дни безлатни. Е то след като мине пробния период, ако имам злонамерени файлове как ще ги почистя като мога само в пробния период ?
  3. Добре де, след като изтече пробния период от 30 дни, ако се инсталира на ново, няма ли да имаме нов период от 30 дни примерно ?
  4. Превода наистина наистина много зле. Явно, че вече няма да може да се ползва като добавка (Скернер) към антивирусната, а друга така програма, коя може да използваме ?
  5. С версяита 3 до 3.0.4 имах този проблем с 3.0.6 имах проблем. добавих е в изключенията на антивирусната програмата, но проблема остана. Спрях антивирусната и програмата тръгна без проблеми. Аз последно време чух, че вече МБАМ ще бъде антивирусна и може проблем да го прави и заради това.
  6. Благодаря за отговорите. Програмата си работи перфектно, просто с моята антивирусна са съвместими, тъй като съм с Аваст и от това идва проблема. Когато се спре антивирусната, всичко си дойде на мястото.
  7. След като инсталирах новата версия 3.0.4 версия сканиране става за около 5-6 секунди, а докато бях с 2.2.1.1043 го правеше за около 3-4 минутки. Нормално ли е това или трябва да направя някоя настройка ?
  8. За какво е направен този форум ? И полека с изразяването ако може ! За сетен път се обеждавам, че заради такива индивиди като тебе форума е процъфтял.
  9. Ами до колко съм запознат с програмата, само когато програмата е платена тя се актуализира автоматично. Тъй като версията на програмата е излезнала, а на мен не ми е казала че има нова версия. Аз е ползвам като безплатна прогрмата без резистентна защита и за тов не се актуализира сама. Ще се постарая тези дни да актуализирам програмата. Само незнам дали в новата версия има безплатна версия на програмата. За да и спра защитата в реално време. Мерси за отговора, все пак.
  10. Добър ден на всички ! Имам един въпрос, тъй като не съм наясно с антивирусни и т.н. Та преди време си бях инсталирал Malwarebytes Anti-Malware 2.2.1.1043 версията, а сег гледам е излезнала друга по- нова версия от моята. Та въпроса ми е има ли смисъл да сменям програмата към по новата версия. Въпроса ми е свързан с това, че не ползвам програмата с резистентна защита, а като допълнение към антивирусната. Конкретно искам да знам трябва ли да е сменям с по новата версия на програмата ?
  11. Един последен въпрос, ако имам Аваст и също така -Malwarebytes Anti-Malware ( тя не е защита в реално време ), изпозлвам е в само в месеца един път да сканирам. Та, въпроса ми е тези двете програма пречат ли си взаимно ? И ако не, то към тях трябва ли да добавя някоя друга програма, която да е пускам да сканира за разни гадини и т.н.
  12. https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=SEpIWPntC5Td8Af6wIe4Cg#q=deinstalirane+na+Comodo+Cloud+Antivirus Погледни първите два линка в гугъл.
  13. Тук определено има странни потребители. Регистриран съм два месеца тук, и се натъкнах на всякакви потребители и отговори. Разбира се, ако знаех как и какво да правя, сигурно няма да се регистрирам, а ще се опитам сам да си реша проблем/и. Питам като човек как мога да напрвя така с машината да е поддържам чиста........... Както и да е, мерси за оказаната помощ, ще гледам да питам вече определени хора тук, ако изникне нещо. :(
  14. Добър вечер ! Тъй като не съм компетентен по тази част искам да попитам, или да ми дадете примерни програми, с които да поддържам машината си чиста, до колкото може разбира се от вируси и т.н. Тъй като последно време много често ми се случва на втората машина да е преинсталирам. Та въпроса ми е, каква антивирусна безплатна да си сложа и какви други допълнителни инструменти мога да си инсталирам за предпазвам машината чиста от вируси и т.н. Мерси предварително. Ако може нещо примерно да ми дадете с антивирусна и други програми които ще защитават, но няма да си пречат взаймно...
×
×
  • Създай ново...