Jump to content

李小龍

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

李小龍's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. За първият проблем , който споменах ,лагването.Сканирах няколко пути с антивирусната, бързо , задълбочено и нищо не откри.Като цяло бях изключил вероятността че има паразити.Добре че братовчет ми каза да пробвам с малуербайт за да се оправят нещата.Защо есета не хваща тези вируси? хахахах "пъти" исках да кажа
  2. Бихте ли ме посъветвали каква антивирусна програма да използвам.Аз използвам есет от много време но явно не е достатъчно.
  3. Дали играя цс или дота , дали гледам филм или съм пуснал клипче от вбох ютуб или дори просто прехвърлям песни и филми на флашката до тези 30-35 секунди вървеше нормално след това време почваще да сече много яко,но както и да е с програмата която казах този проблем се реши.Започнах да се притенявам за втория проблем и дали нямат връзка с това, защото наскоро ми се прецака стария харддиск.Добре че беше в гаранция че ми го смениха с чисто нов и да ти кажа до преди не бях забелязал такова нещо да се случва или поне ако извършва тези операций за които ми каза не би ли трябвало по някое време да спре.
  4. От извесно време наблюдавам РС-то че след като не го използвам започва да товари на макс хард диска.Най напред започна да лагва след 30-35 секунди неактивност.Дали съм в игра или гледам филм без зна4ение като не го барам след тези секунди започваше да лагва.Братовчед ми ме светна за малуаербаит сканирах засече 46 паразита.След като ги премахна се реши този проблем, но след това забелязах другия.Пак при неактивност на компа оставям таскменажера да го наблюдавам и след няколко минути започва да товари на 100% харддиска.В момента в който само бутна леко мишката и всичко се нормализира.Бихте ли ми помогнали от какво може да се държи така компа.
×
×
  • Създай ново...