Прехвърляне към съдържание


Mila Florova

Регистриран на: 13 Aug 2016
Извън линия Активен: 14 Aug 2016 18:40

Мои коментари

В тема: Ръководство за инсталация на Windows 7

13 August 2016 - 22:51

Ми аз и да вляза през Team Viewer няма как да ви го преинсталирам. Мога само да видя, кое и защо не работи и да се опитам да го оправя.

 

А сигурни ли сте, че диска, с който се опитвате да преинсталирате Windows е инсталационен? Откъде го взехте? Вие ли го записвахте? Ако да как?

приятел ми го записва , с него е преинтелирано  вече няколко пъти , добре влезте . тази програма я имам на компа , можем ли да опитаме 


В тема: Ръководство за инсталация на Windows 7

13 August 2016 - 22:45

Пробвайте да натискате бутона F11 или F12, за да буутнете.

ще пробвам 


Не съм питал дали има windows. Като първо буутващо у-во е зададено Internal Optic Disk Drive, което е CD/DVD. Просто при стартиране на лаптопа натискайте бутона F11 или F12, за да буутнете(стартирате инсталацията на windows). 

сега ще опитам 


не става по този начин.а бихте ли ми помогнали зная , че може да се влезе в моя компютър чрез вашия и да се види какъв е проблема .Не ми работи почти нищо , като .wi-fi , bluootut какво ли още не  .показва ми ,че c диска е пълен постоянно , и не мога да правя почти нищо , просто му трябва преистелация


В тема: Ръководство за инсталация на Windows 7

13 August 2016 - 22:30

качен е windows него , мисля , че не е оргинален windows


Диска инсталационен ли е

качен е windows на него


В тема: Ръководство за инсталация на Windows 7

13 August 2016 - 22:22

ето това ми е bios , и никъде не виждам , това което е показано за да мога да задействам диска с сwindows да тръгне.Какво да правя , нямам идея.


В тема: Ръководство за инсталация на Windows 7

13 August 2016 - 21:47

Здравейте! Имам проблем  с преисталацията на лаптопа ми с windows 7 .Той е сони вайьо.Не разбирам много от компютри ,но ми трябва преисталация .Но това което ми показвате как да я направя , не ми дава по този начин .Като вляза в bios, няма тези данни за CD or DVD.И не мога задействам диска ми с windows за да започна , да го преинстелирам , Моля ви , за помощ!