Jump to content

aries315

Потребител
  • Брой теми

    71
  • Регистрация

  • Последно посещение

aries315's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Така изглежда. Опитах и с Parted magic, отново неуспешно. Пазя бележката, но не и опаковката. Да видим дали в Технополис ще искат да я сменят. Благодаря за съдйствието.
  2. Инструкцийте, ги изпълних, такова устройство не се вижда. Относно програмата, доколкото разбирам тя би помогнала, при положение, че флашката се вижда по някакъв начин. Което не е случая. Някакви други идеи, ако има, благодаря предварително.
  3. Здравейте. Подобен проблем с флашка. Флашката е чисто нова, от вчера. Първоначално при включване всичко нормално, сега нито един от 3-те лаптопа не я вижда. На детето е и затова не знам как го постигна. Все едно че нищо не се е случило при включване. Нито съобщение, нито се вижда някъде. През диск мениджмънт съще не се вижда. С програмата hp usb storage format tool, не се случва нищо. Изписва чекинг дъ дивайс и нищо. Щях да забравя. ЧНГ на всички !
  4. Хората изкарват вече уиндоус 8, тук си говорим още за хп и сп3. Чист мазохизъм според мен. Весели празници.
  5. Отдавна съм спрял да се занимавам с каквито и да е антивуруси, стени и пр. Ползвам Уин7, без абсолютно нищо, даже дифендъра съм забранил. Влизам където си пожелая, даже понякога нарочно се навирам мажду шамарите. Това е положението. Комапа ми е кукличка, уина също. Понякога от любопитство пускам едно сканиране с Malwarebytes' Anti-Malware (много прилична програма, вършила е чудесна работа на мои познати) - нищо, чист като сълза. А и да стане някакъв фал (какъвто не става), абсолютно ми е безгрижно, направил съм бекъп на ОС, възстановява се за минути.
  6. Здравейте, имам странен проблем с мрежата в службата. След инсталация на Windows 7 намирам и влизам в мрежата без проблем. След първия рестарт пак виждам останалите компютри и сървъра ,но нямам достъп. Не мога да свържа проблема с никакви нови програми или настройки. Пробвах с изключена и включена стена, UAC също и в двата варианта - не става. Странно е, че докато течеше инсталацията не ме попита нищо за дотстъп до мрежа, при положение, че има парола, а първоначално си я намери. Сега пробвах под safe mode - влизам без проблем в мражата. Като вляза нормално - пак не ме пуска. Закачам снимки на task managera сейф и нормално, ако това може да помогне с нещо.
  7. Winternals ERD Commander -а ще го пробвам още утре в службата и ще пиша. Благодаря за помощта.
  8. Случая е абсолютно прозаичен. Това е компютър който от доста време стои неизползваем в склада и сега ни дотрябва, но нито се знае кой е правил конфигурацията, нито кой е бил системен тогава. Фирмата е с доста служители и леко хаотична. Та така. Ще се бориме с проблема. Благодаря за отговорите. PS. А иначе е с ХР. Да отговоря на Перкото. Така че ще се пробвам да я разбивам паролата. Slammer, така както ми предлагаш, нищо не направих. Работният акаунт е общо взето с нулеви права.
  9. Здравейте, На един служебен компютър има създаден администраторски акаунт, никой не знае паролата, но има специфичен софтуер който трябва да се запази, така че преинсталиране не може да се прави. Необходимо е инсталиране на допълнителен софтуер, така че въпроса е: как да вляза с администраторски права или друг начин, който ми позволявя пълен достъп, ако има такъв разбира се. Поздрави.
  10. Разбира се, че Пранди нищо особено не е направил за една седмица. Волейбола е игра на психика и настройка. На Руснаците им се случи същото като на нас с Япония. Излязоха за протоколна победа и като им се опънахме, не можаха да се пранастроят. От друга страна нашите очевидно бяха освободени, след като загубиха шансове за излизане от групата. Сега отново се появява някаква бледа надежда. Тя преминава през задължителна победа и утре, но "блядовете" ще излязат много внимателни и е малко вероятно отново да ги бием. Дано. И не може да се отрече, че нашите играха много по-добре от предните срещи. Да са живи и здрави и успех! Евала на руснаците за чудесната обстановка. Като се сетя за Теди Джорджо и се изчервявам от срам. Страшна простащина цари на нашите мачове, но това са ни реалностите. Жалко за нас.
  11. Нищо общо няма беднотията. Колкото искаш безплатни ОС има налични. Линукси. И предполагам, че като си прави човек конфигурация за 1000 - 1500 лв. може да се отделят 200 лв. за ОС, без да настъпи голяма трагедия. Въпроса е както беше отбелязано, на личен избор. Това не е никакво назидателно напътствие. Мен например може да ме прави щастлив да пиратствам просто така за удоволствие, но това е публичен форум и не е мястото да афиширам тези си предпочитания, смятам очевидна е причината.
  12. http://www.microsoft.com/presspass/feature...forecaster.mspx Благодаря, ей сега четох това горното, пише 28 март да излезе и да е на разположение ранния април.
  13. Здравейте, Има ли вече информация кога излиза официално win 7? На единия лаптоп ползвам RC, който се държи чудесно. От друга стана лично аз не откривам видима разлика в производителността от Vista, при компютри с нормални характеристики (1,5 и повече RAM и приличен процесор). Все пак на принципа да ползваме новото, идва ред на 7.
×
×
  • Създай ново...