Jump to content

FreeStyle

Потребител
  • Брой теми

    86
  • Регистрация

  • Последно посещение

FreeStyle's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря ви много ! Вашето мнение се дублира с друго /с днешна дата/ от специалист в Kaldata. Програмата е модифицирана и свалена от руски торент. Лицензирана е, но явно както казвате вие има някакъв дефект в нея. Ще трябва да открия друга нейна версия, като предварително провера в сайта дали има положителни отзиви за нея от хора които са я свалили преди мен. Казаха ми че след като деинсталирам тази версия 7.1.795 и преди да започна инсталирането на следващата версия, да включа в компютъра този USB adapter TP-Link Archer T4UH.По този начин ще помогна на новата версия на CoomView for WI-FI /която трябва тези дни да открия допълнително/ САМА да си открие драйвера и започне да работи !
  2. Извинете ме, но сайта DocsPal за да преглеждаш в него снимките искал регистрация /предупредиха ме/, за това съм ги прехвърлил в OneDrive: https://1drv.ms/u/s!AtP7ahqg46yXZ4jHuWvma2aTvAg?e=ot5mak
  3. Благодаря ви, за проявеният от вас интерес ! Що се отнася до снимките, вече съм ги преобразувал в подходящ формат: https://bit.ly/2njBjV3 Това е общ обзор на самата програма: https://www.docspal.com/viewer?id=fjffsiti-16366415
  4. Новата ми програма CommView for WI-FI не харесва инсталирания на компютъра ми /стар/ драйвер за нея: Realtek RTL8187B Wireless 802.11b/g 54 Mbps USB 2.0 Network Adapter поради което вече пети ден не мога да я пусна в действие. За това се принудих да намеря списъка със съвместимите и адаптери с които работи CommView for WI-FI и да закупя допълнително USB Adapter TP-Link Archer T4U от "JAR computers" с поръчка. Снощи пуснах диска на адаптера и инсталирах драйвера който зае място в директорията Program Files (x86) на моя WINDOWS 10. Включих адаптера към компютъра и той веднага се свърза към рутера ми LevelOne-6003 и в <настройката на мрежа>образува . . . нова WI-FI 2. Появи се и също в Диспечера на устройството , но когато пуснах програмата тя пак не можа да го открие: http://forums.data.bg/uploads/monthly_10_2019/post-3044075-0-27169400-1570178131_thumb.jpg ЗАБЕЛЕЖКА: На публикуваната от мен по-горе снимка се вижда че програмата ме предупреждава /маркирания текст в червено/ да изтрия стария драйвер ! Но аз се притеснявам че това може да ми създаде нови допълнителни големи проблеми, след като той е фабричен и вграден в компютъра ми !? Как да постъпя в този случай . . .
  5. Наскоро инсталирах промоционален пакет пуснат по Коледните и Новогодишни празници на програмата Steganos Online Shield VPN за 1 година / включващ за този период 3 устройства /, като месечния и лимит определен от немската фирма "PRIANTO" е 5 ГБ/месец. Молбата ми към участниците във форума е да ми помогнат за настройката на този софтуер към ОС Windows 10 , която съм сигурен че е една от най-употребяваните днес сред населението ! За улеснение пускам видео свързано с тази цел, като отново моля някой от присъствуващите който има ВЕЧЕ НАПРАВЕНА ТАЗИ НАСТРОЙКА на Steganos Online Shield VPN на компютъра си, да бъде така добър да съобщи ДАННИТЕ И ПАРАМЕТРИТЕ, които трябва да се попълнят в "празните пространства" показани във видеото: https://youtu.be/tAHZuQ2w4B0
  6. Комлютърът ми е Toshiba с наскоро подменена оперативна система Windows 10. Проблема ми е че не мога да свържа gadget "NicSlim" намиращо се на работния ми плот /от семейството на Windows 10/ с Диспечера на устройството принадлежащ на компютъра ми !?
  7. За тези пари стрино не би могла да си купиш свестен телефон, та камо ли . . . лаптоп!?
  8. Както ви е известно утре започва българското Европредседателство ! Днес официално министъра на вътрешните работи обяви че за утрешния ден са предварително обявени 9 протестни шествия в столицата ! Така че всеки един от вас според личните си възгледи може да открие мястото си във всеки един от тях, без да чака някой друг да реши проблемите му ! Днес с трудност успях да си купя вувузелата с която смятам утре да отида на демонстрацията обявила се срещу строежа на втория лифт в Банско ! За тези които се интересуват от този вид инструменти ще им посоча този адрес на магазин за фойверки в кв.Младост на бул. Андрей Сахаров 551, където съм сигурен че все още може да ги откриете : http://forum.skynomad.net/gallery/albums/userpics/normal_Magazin_za_foyverki.jpg
  9. Аз за мое щастие си запазих баннатото издание. Ами вашето приложение за което споменавате че е "баннато" работи ли, без техническа подръжка и актуализации !?
  10. Виждам че сте се ровили в тази материя и сте добре запознат с този проблем, който още в началото разбрах че е труден защото и в Интернет не открих, публикувани материали свързани с тази тематика ! Приложението на което най-много държа е FASTBOOK PRO и желая да си го запазя /защото ми вършеше дълги години чудесна работа/, и бе съкратен вариант на раздутия от актуализации класически FAСEBOOK заемащ до няколкостотин мегабайта място в телефона ! Но след като се разрових тази сутрин в Google Play не успях да го открия ! Тъй като съм го свалил от там преди няколко години, да не се окаже че вече липсва и е излязъл от употреба ! Защото ако е така, всички тези мои усилия и манипулации които върша . . .ще са безсмислени !? Забележка: За съжаление това Приложение в момента не мога да го пробвам дали работи на телефона ми защото на него няма Интернет, /а пък и настройките му са нещо объркани/ поради което искам да го върна до фабричните му настройки че барем започне да работи поне на WIFI.
  11. Вие добре ме насочихте към Google Play но след като направих там една елементарна справка за това приложение разбрах следното : 1./ Безплатният вариант е само за рутнати /вкоренени/ телефони. 2./ За всички останали /вкл.и моя в това число/ остава платената версия от 12.99 лева. Така че този вариант никак не е приемлив за мен . . .
  12. Прегледах отворените опции и коментарите на теми с близка тематика в Интернет, но там думата "приложение" не видях да се споменава никъде в обясненията относно прехвърлянето на информация между телефон и компютър. Споменава се само фразата - файлове ! Проблемът ми е че тези няколко приложения които искам да ги прехвърля на компютъра си в момента са платени, докато преди няколко години когато ги свалих от Google Play бяха на ПРОМОЦИЯ и съответно безплатни. Така че ако трябва сега да ги свалям отново, ще трябва да ги плащам ! Искам да ги прехвърля на компютъра си защото се налага да рестартирам телефона си до ниво . . . фабрични настройки ! Така че след като го "резетна" да върна тези приложения обратно на телефона ! Помогнете, с идеите си . . .
  13. Благодаря ви много господине, тъй като тази работа с камерата не е проста защото от отзивите и резюметата които четох тези дни в Интернет разбрах, че ако се получи грешка при инсталирането на новия драйвер тя /web camera/, ще блокира и спре въобще да работи ! Така че вместо да ИЗПИШЕМ ВЕЖДИ, ща стане така че ще - ИЗБОДЕМ ОЧИ ... А после ще трябва да се види зор, докато и се възстановят първоначалните и функции . . . Тук съм добавил "Driver" в края на търсенето си в Google и спирам за да не объркам нещо: usb vid_04f2&pid_b128&rev_4016&mi_00 driver Забележка : При определянето на VEN_ххххх кода смятам че трябва да е този на INTEL - 8086: http://forum.skynomad.net/gallery/albums/userpics/2017-06-07_11_20_34~0.jpg
  14. Аз пък не знам вие дали бихте направили подобна ПРЕИНСТАЛАЦИЯ, ако имахте проблем от подобно естество . . . С една дума излиза следното: " Дайте заради една бълха, да изгорим дюшека . . .!?"
  15. А бе правилно е казал народа за такива като вас с колегата ви, че всички сте от "един дол дренки" !? Гледате да мине месеца и да си приберете заплатите . . .
×
×
  • Създай ново...