Jump to content

Zibito

Потребител
  • Брой теми

    80
  • Регистрация

  • Последно посещение

Zibito's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря, а случайно да знаете от какво се случва? това с микрофона? или как да го фиксирам?
  2. Здравейте, не разбрах кое точно да изтегля, потърсих но не намерих, дали ще можеш да ми дадеш някой линк за моя драйвър? Аз видях това, но не можах да намеря как да го изтегля.
  3. Съжалявам за забавиането, на windows 10.. Също така как мога да сменя парола на windows 7 ако съм я забравилл? Благодаря предварително EDIT: Оправих се вече, дали ще можете да ми кажете от къде да изтегля най - новата версия на ATI GRAPHICS 3100, windows 7 home premium 32 bit
  4. Здравейте, в таск мениджъра ми показваше батерията на колко процента е, но изведнъж изчезна (махнах го по погрешка) как да го добавя отново?
  5. Здравейте, тъй като съм под стрес, защото НЕ МОГА да направя смотаният Minecraft сървър може да допускам някой правописни грешки. първо - правя сървър с моето ип което видях от този сайт, въвеждам го в Notepada в server.propetites, и.. всичко нагласям както си е, и накрая вижте снимката.... приятели не могат да влязат в този сървър, с рутер съм, на виваком съм. името на рутера е "Wifi Router"
  6. Здравейте хора, имам един много скапан проблем Значи имам слушалки, които на компютърат вървят супер, обаче на лаптопа ми не мога да ги включа.. имам само един порт.. и съм с вградения Всъщност слушалките ми имат една букса в която и този кабел за звука и този на микрофона ги включвам в едно, но пак с вградения не знайно защо съм... вижте за какво става дума, как да деактивирам вградения микрофон? и да заместя драйвъра на вграденя с този на мойте слушалки?. Благодаря предварително Знаете какъв ми е лаптопа от тези всички теми които съм пускал
  7. Здравейте, някой знае ли как да си направя визитка в Adobe Photoshop CC 2015 или Microsoft Word 2016 (или в някоя програма от офис пакета на Microsoft) ? ако можете ми дайте някой туториал потърсих в интернет, но само на руски уроци, и само стари програми.
  8. Как да разбера какво е Ip-то на човека, който се е логвал в фейсбука на мой приятел? Така нека обясня по - подробно. Хакнаха фейсбука на мой/я приятел/ка, и искам да разбера IP на човека влизал в фейсбук профила. (хакера пише глупости на стената на приятелите) за това питам. Някакви идеи? ако можете ме насочете по някакъв начин.
  9. Монитора е този, но не мога да върна старата разделителна способност поради причината, че. 1. максималноста докато капака на лаптопа е отворен е 1366 x 768, а бях направил 1600x900 мисля. 2. четох за Save mode, но не става. (не ми се появява менюто, мисля че windows 10 няма Save mode) Някакви идеи? И да монитора работи, когато капака на лаптопа не е затворен, преди да направя тази грешка, си работеше и с затворен.
  10. Здравейте хора, имам един проблем. Когато затворя капака на лаптопа, на монитора ми се появява "Monitor out of range" 65.5KhZ / 60 HZ (LG монитор-а) / външен Това се случи когато по погрешка направих резолуцията по - голяма Как да фиксирам този проблем? хардуер та хардуер.. аз съм голям карък
  11. Здравейте, търся програма с която да откривам музика която не знам името и Шазам въобще не върши работа... Идеи? Питам за лаптоп (windows 10)
  12. Пише ми "най - новата верисия", а от 6 месеца не е ъпдейтван, явно утре ще питам в сервиза що така ;d
  13. Ами как става това? опитвал съм от device manager, но не става. утре ще разуча
  14. This download is valid for the product(s) listed below. Intel® HD Graphics for Intel® Celeron® Processor N3000 SeriesIntel® Celeron® Processor N3050 (2M Cache, up to 2.16 GHz)Intel® Pentium® Processor N3700 (2M Cache, up to 2.40 GHz)Intel® Celeron® Processor N3150 (2M Cache, up to 2.08 GHz)Intel® Celeron® Processor N3000 (2M Cache, up to 2.08 GHz) с 64 бита съм, но не е за моя процесор. търсих за процесора ми, но ми пише че е за Windows 7 32 bit.. не намерих други драйвъри.
  15. The installation package is not supported by this processor; С Intel ® Celeron N3060 съм Питам за новите драйвъри на видео картата и процесора
×
×
  • Създай ново...