Jump to content

makkasi

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

makkasi's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Инсталирах си ESET Smart Security-наистина програмата много ми харесва и съм много доволен като цяло,но имам проблем.Харда ми постоянно сканира.Не се спира и за секунда когато спра антивирусната всичко утихва.Как да я настроя че да не сканира постоянно като луда.
  2. Има ли начин да си нагласим компютъра винаги когато има ток да се вклучва сам.Каква е идеята ,ако ми спрат тока и после като го пуснат пак компа да се включи сам за да мога да вляза отново в него от друг компютър а не да се налага да минавам 300 километра. Дали да не пробвам да си залостя копчето :)
  3. Taka,първо съм достатъчно прост за давляза в Аdd/remove Windows Componets и да махна Plug and Play.Странното обаче е че след като го махнах микрофона ми почна да работи(преди имаше слаб звук,трябваше направо да крещя за да ме чуват).Другото е обаче че сега не мога да пускам никакви песни нито на winamp нито с каквато и да е програма.Изкарва ми грешка за липсващ драйвер.Грешката е 88780078 (лошото е че драйверите са си инсталирани),.Махнах драйверите и пробвах да ги сложа на ново но ми изкара ето тази грешка : http://i.data.bg/08/01/12/754162_orig.jpg. Как да оправя нещата.Предполагам че Repair на windowsa ще свърши работа.Но се надявам да има друг начин и то такъв при който микрофона ми и с драйвери да работи.Тук според мен проблема си идва от самите драйвери,но не мога да си намеря свястни.Звуковата карта ми е : C-Media CMI8738/C3DX Audio Device Помагайте моля пуснал съм темата и в други форуми. Проблема е решен.Plug and play се оправя от Servises,дава се просто старт на Plug and Play с диск на уиндос в CD-то,а за микрофона просто са трябвали подходящи драйвери
  4. аз слушам от www.di.fm , http://www.filtermusic.net/index_bg.php -> тука има също доста радиа, а ако харесваш ретро хитове ще ти препоръчам горещо радиото в подписа ми.
  5. Всъщност си има и отделна програма за записване Raimaradio ,с нея хем слушаш хем записваш,и има опция да записва и когато те няма.Вътре има и доста други радиа,абе програмката си я бива.
×
×
  • Създай ново...