Jump to content

Николай Киров

Потребител
  • Брой теми

    17
  • Регистрация

  • Последно посещение

Николай Киров's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. В програмата излезнаха повече редове а във текстовиа документ е по кратко ако искате снимка от програмата. crash.txt
  2. Тествах Battlefield 3 от Origin , CS 1.6 от Steam , GTA IV от Steam , Modern Warfare 3 multiplayer , World of Tanks , Project Reality: BF2 и много други и нямат проблеми дори на макс графики ги играя. Намалих до минимум графиките на проблемната игра но пак спира а това с триенето напълно от компютъра вече не знам за кой път съм го правил и не се променя. Ето снимка от сканирането:
  3. Испълних всичко само AMD FUEL Service неможах да намера и след рестарт отново го има проблема.
  4. Само с тези игри има проблеми а преди седмица направи този проблем с skype но от тогава не съм имал проблем с skype. Намалени са настройките и беше включен Multicore Rendering и го изключих но пак същия проблем.
  5. Ами не нищо не намира ако искате снимка от твърдият диск в кутиата , а за подобрение... не за жалост продължава да си изключва.
  6. Испълних всичко но на Windows Drive Fitness Test не ми излиза нищо да избера.
  7. Ако може да ми кажеш как се тестват за проблеми и да ми кажеш от къде мога да немера актуалните версии.
  8. Направих това което казахте но нямаше по стара дата от днешната и пак прави същия проблем този път спря при смяна на картата но дигна папка C с 1GB.
  9. А да попитам като го върна до определено време нещата който ги имам в момента няма да ги има така ли ? Защото ако е така няма как да го направа защото не ползвам само аз този компютър
  10. Нещо не разбрах каква контролна точка и къде мога да я намера и как да възтановя системата бихте ли ми обяснили ако може.
  11. Игрите са от Steam , а за драйвърите не ми е дало да инсталирам нови от месеци. Logs_user_04.05_20.02.zip А за искането от Ramzeslll ето снимкки:
  12. Не е температурата на процесора защото я наблюдавам 40-50 максимум от прах го чистих преди неколко дена а за термопаста... не е слагана от 2012.Видеото държи макс. 60 а захранването не съм имал проблеми с него. Ии да с добавката.
×
×
  • Създай ново...