Jump to content

асус рс

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

асус рс's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Опитах, няма промяна.Вече не може да зареди до десктопа. Мисля да се откажа вече. Благодаря за помощта на всички.
  2. В BIOS за първо зареждащо устройство е TSSTcorp CDDVDW SN-208BB. За второ е хард диска. Най-отгоре опциите UEFI BOOT и PXE ROM са изключени. Така ли трябва да е всичко?
  3. Първо се появява синия екран за 3 секунди, рестартира се и се появява на черен екран въпросния текс. Дори в момена не стигам до десктопа, избирам акаунта си и след това синия екран и т.н. Миналия месец е преинсталиран, но само С-то.
  4. ExaFlop благодаря твоя съвет помогна. А това със синия екран и съобщението на черен дали може да се оправи? Още веднъж мерси.
  5. Първия начин - няма картина, след няколко секунди се появи и синия екран, рестартира се и изписва на черен екран "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key", което е другият проблем от известно време. Въстановяване не ми позволява- няма точки за въстановяване.
  6. Здравейте, лаптопа ми е с няколко проблема, но последния направи невъзможно работата с лаптопа. Изчезна работния плот, само стрелката се вижда. В save mood си работи. Надявам се някой да помогне.
×
×
  • Създай ново...