Прехвърляне към съдържание


Subbasss

Регистриран на: 27 Feb 2016
Извън линия Активен: 08 Mar 2017 23:07

Мои коментари

В тема: Правилно свързане на СУБ

01 March 2017 - 15:26

И толкова ход да прави на мен ми стига-  http://dox.bg/files/dw?a=a3ea6276cd


В тема: Правилно свързане на СУБ

01 March 2017 - 07:45

Майната му.

В тема: Правилно свързане на СУБ

28 February 2017 - 23:20

Аз също мисля, че е боклук. Кофти усилвател, слаби крайни стъпала, кофти елементи, трафа е ужасен. Висок distortion level(THD).... Да не говорим за корпуса, който е от най-тънкото ПДЧ няма и 18мм, и на това отгоре отпред е пластмасов и фазоинвертора(басс рефлектора) също е пластмасов... Ужас.

- рефлектора е до половината с метална преграда, до колко усилвателя щом колонката дава всичко от себе си и мърда доста доста, значи е окей , вината е моя карам Ви да давате мнения за нещо където за пръв път чувате. Щом съседката от горе ми казва,че всичко и мърдало значи е ок.

В тема: Правилно свързане на СУБ

28 February 2017 - 21:20

Да, и аз ти казвам, че според мен не е.

 

Ти тогава казваш, че е добре изчислен, което само по себе си е подозрително твърдение, защото силно ме съмнява да имаш нужните познания в областта.

 

Ако си убеден, че това е добър събуфър, защо изобщо търсиш чуждо мнение?  Ако пък наистина те интересува какво мислят потребителите във форума, защо реагираш толкова раздразнително на негативно мнение?

 

Това, че не пише, че не е произведен в Китай, не значи, че не е. По всяка вероятност е, защото над 95% от електрониката се произвежда там. Също така, страната на производство не е равносилна на качество, било то ниско или високо. Когато става въпрос за електроника, Китай се произвеждат както пълни боклуци, така и абсолютни шедьоври (и всичко между тях разбира се).

Търся мнение от потребителите от форума, за да ми кажат и те какво мислят не само аз да си мисля квото и да е. Някой може да ми каже,че е пълен боклук а друг да каже ,че е идеален така и трети....


В тема: Правилно свързане на СУБ

28 February 2017 - 21:09

Аз просто Ви питам дали е "добър" Субуфера.


Никъде не виждам да пише "Made in china"  http://dox.bg/files/dw?a=f7aad724c3