Jump to content

Nikolai Nikolov

Потребител
  • Брой теми

    29
  • Регистрация

  • Последно посещение

Nikolai Nikolov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, приятели искам да попитам, как да махна скапания "direct", защото когато примерно влезна в някой сайт, 20 секунди минат, и ме праща в сайтове за "SAFE YOUR PC" :@, и подобни, какво да правя, моля ви се помогнете, нямам вируси (поне антивирусната не ги засича ако ИМА :@, с Google Chrome съм, с Microsoft Essentyal, антивирусна съм. Не искам да преинсталирам пак тоя компютър, помощ моля, И windowsa ми не е бавен както пише
  2. Здравейте, оправих се с преинсталацята, обаче сега се опитвам да си изтегля графичния драйвър, но ми изписва това, дали ще може някой да ми помогне?
  3. Здравейте, имам windows 7 на диск (home premium), искам да преинсталирам компютъра, но миналия път имах една папка windows.old 01, нещо подобно, мога ли да форматирам диск C и диск D, някак си, защото не знам как да го направя, На диск "C" Имам 5,12GB, и за това питам, и как да събера двата дяла в един "C" само.
  4. Tака, Звъниш на Доставчика на интернета, обясняваш проблема (Че те хакват), и след това той ще иска повече данни ( на кой се води рутера и тез), Те са длъжни да го оправят.
  5. Само я разархивирах, то ми се изтегли под формата на WinRar, то инсталатор, аз не видях, мислех, че само трябва да я разархивирам!
  6. Моята 32 битова, за минималните изисквания иска 32 битова.
  7. Здравейте, наскоро си изтеглих BusSimulator2012 Demo, и ми изписва този еррор Като натисна ОК, ми изписва втората снимка, Unable to load game module. Моля някой да ми помогне, не знам как да го оправя, и ми става доста гадно, Опитах като администратор и пак не стана.
  8. Компютърат ми от 1 седмица, взе да бави много (Една програма 20 минути ми се отваря), И В интернет доста време чакам, проверих да не е от интернета, и се оказа, че не е. Сканирах го за вируси и Т.н, но нямам, Моля ви се давайте идеи. :(
  9. 1. Изтрии ненужни файлове. 2.Ако имаш антивирусна стартирай я (Microsoft Essential) 3.Провери компютъра, с Пълно сканиране за вируси, След това рестартирай компютъра. Ако може малко повече подробности (Параметрите ти, видео картата ти, операционната ти си система и т.н ) 4. Ако можеш си смени термопастата и си почисти компютъра от прах. Ако не можеш се свържи с някой сервиз. изтегли https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiI8rKjz7vLAhXKCJoKHYqoC80QFggbMAA&url=http%3A%2F%2Fwindows.microsoft.com%2Fbg-bg%2Fwindows%2Fsecurity-essentials-download&usg=AFQjCNHHZWS0KdlvXOgQt6NzKTm09B9Plw&sig2=eM_2G07DombbfObUD31QKA
  10. Изтрих играта и пак я изтеглих и стана Изтрих играта и пак я изтеглих и стана заключете темата
  11. На твърдия диск,"H"са ми файловете за daemon toolstools и като го мауна ми се записва на този който е за Daemoon Tools Диск "G" са ми маунатите файлове.
  12. Играта ми тръгваше, но сега този еррор е проблем, не ми дава да я инсталирам преди, Ми даваше , на диск "F" имам 100 МБ, записвам играта на твърд диск, "H", то пак тоя еррор ни го показва
×
×
  • Създай ново...