Jump to content

Уди Кълвача

Потребител
  • Брой теми

    197
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Уди Кълвача's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не си добре приятелю. Що не вземе да си изхвърлиш компютъра? Всички програми отварят напълно еднакво и затварят напълно еднакво. Програмите са перфектно написани, особено FastStone е оптимизиран на максимална производителност и бързина!
  2. Не са те научили - може и в NTFS! Когато например паметта ти е форматирана от друго устройство, примерно кепчър за телевизор, файловата система става приспособена за форматиране само в този файлов формат! Затова се ползва допълнителен софтуер или вероятно команден ред, който да пригоди устройството да се форматира в специфичните за Windows системата формати. Относно моите флашки с постоянен банг попъп при включване в порта, намерих решение за елиминиране на проблема.
  3. Имам 2 флашки, които по някакъв начин сдадоха багажа. Проблемът е, че при вкарване в USB порта системата извежда безкрайни прозорци за неразпознаване и призив за форматиране. Не знам този автостарт на репорта как се спира, за да правя опит за поправки. И двете флашки са ползвани за кратко време с много малко запис/презапис, тоест запазени, нови. Мисля, че има начин да се съживят. Минаха 7 години откакто съм ги захвърлил.
  4. Опитвам се да отгатна кой от двата енкодера се справя по-добре в компресията на MP3 към днешна дата. Да уточня, че в опита си не правя опит да рипна свръх качество музика от аудио CD. Вероятно тогава и резултатът щеше да бъде по-осезаем и трудно сравним с оригинален източник. Източникът обаче идва от (MP3, 128 kbit/s, 44.1 kHz) обърнато в WAV. От WAV започвам експериментите с пре-кодирането, ако мога така да се изразя по-правилно отново към (MP3, 128 kbit/s, 44.1 kHz). Тоест, имам: MP3 -> WAV -> Start the Test-> MP3. Разширил съм достатъчно времевата линия на дисплея, така че работата да е леко под лупа. Направи впечатление, че силата на звука е по-слаба при последния Lame 3.100 и като цяло личи сериозен спад на амплитудата за Lame след като събера целият запис във времевата линия. Надявам се някой да може по тази картина да анализира кой енкоудер прави повече пропуск. Спектрален Анализ Сравнение Амплитуда Сравнение
  5. Преписваш ли кодовете, братчед? Може да обедините сили и да направите една програма за две компании.
  6. Зарежда ти помощния инструмент за отчитане на твоя коефициент като сийдър, рейтинг като сийдър. За да имаш преференция в тегленето пред потребители, които само теглят. Зарежда ти логин страницата, където имаш портмоне с жетони. Само че не си го регистрирал, нито пък си запазил секретни думи за предишното си персонално ID. Ако не искаш портмонето, свали от Замунда. Можеш да минеш и на BitTorrent, той е още по-опростен. Интересно, че при инсталацията си получавам мюторент в този си вид... Но предпочитам да инсталирам и добавката BitTorrent Speed, за която вече стана на въпрос по-горе.
  7. Ако изброим гласовете на усмивки към коментара ти, ще са дузина. И то само усмивки! Затова сте го скопили този форум, да няма харесвания защото всичко може да тръгне от провал към по-голям провал. Понякога се чудя, дали има такова понятие като промит мозък за IT специалистите? Като пример, на времето водеща марка за телевизори бяха Sony. Сега обаче са история и ги водят компании като LG, Samsung, дори Philips. А Сони още си стоят някъде там назад в опашката, в застой. Така се сещам за теб. Започнал си от някаква хитова за времето програма, която в момента е демоде, и понеже така си свикнал, продължаваш и сега да я популяризираш, при положение че има други стократно по-удобни и пълнофункционални елементарни леки програми. Не 10, а 100! Твоите предложени програми, взети заедно, умножено на найсет правят FastStone. Интересно, коя е тази уникална функция без която не можеш да се разделиш и заради която препоръчваш на хората да използват като най-добра алтернатива? Дали си заслужава мазохизма, понеже си мисля, че хората няма да са щастливи с ограничените възможности на твоя праисторически хит?
  8. Син екран на смъртта ти! Мъртъв или не, ... имаш шансове да оживееш... като една настройка, която бих опитал на биоса. Понякога идват разни такива въртящи се в цикъл сини екрани, които заявяват за проблем и нищо повече. Опитай да смениш от един на друг режим IDE или AHCI.
  9. Кой те учи на тази простотия, че така се спира ъпдейта? Все едно да слушаш баба си да ти избира съпруга и ти да клъвнеш като първия шаран и то многократно го правиш, и по-лошо даже - последен на опашка и пак не си го разбрал.
  10. Зареждаш файла в редактиращата програма и кликаш на изображение "спектрална картина".
  11. Която и да е програма, трябва първо да свали видеото, а после да ти разделя потоците!
  12. - Извличане аудио без прекодиране - Конвертиране на аудио Пълна версия на Pazera Free Audio Extractor DOWNLOAD
  13. На всяка инсталация форматирай всички дялове! - Recovery - The Windows Recovery Environment tools - System (EFI system) - The Boot Configuration Data (BCD) - MSR (Reserved) - Microsoft Reserved - Primary - Where Windows is to be installed to Правиш чиста инсталация!
×
×
  • Създай ново...