Jump to content

Deivid Dimitrov

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Deivid Dimitrov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не ми показва снимката.Пинга ми дава, че има 100% загуба на пакети към сайта.
  2. Изтеглих от TP-LINK сайта фармуер след като въведох модела му, показа ми моя рутер на снимка, изтеглих един .рар, разархивирах го и от менюто на рутера дадох формуер ъпдейт, прикачих файла, който беше в .рар-а, зареди и готово.
  3. malwarebytes, но е от вчера, преди това нямах антивирусна, за Фърмуера - пробвах, няма ефект.
  4. Пак същото стана, атаките продължават, помагайте.. Не става с фърмуера...
  5. Здравейте, днес се събудих и след като рутера беше изключен цяла нощ, днес вече нямам проблеми, явно атаките са спрели, ще пиша пак ако се появи този проблем отново. Мерси за помощта @ba4o_kiro.
  6. Здравейте, вчера бях хакнат, казаха ми, че няма да имам интернет и до известна степен се получи.Когато съм през рутер не мога да влизам в сайтове като: facebook, zamunda, apple.com, twitch.coм, но мога да влизам в гоогле, vbox7, youtube и разни форуми, които пробвах от google.Обаче като сложа кабела директно в PC, без да минава от рутера МОГА да влизам навсякъде и няма проблем.Какво по дяволите ми направиха на рутера, че ми забранява достъпа до определени сайтове? Пробвах с фактори ресет от рутера(копчето отзад) и с опцията от менюто на рутера.Преглеждах го 100 пъти и не открих да има добавен друг потребител или ИП или квото и да е било. Пробвах с многократни рестарти на рутера(TP-LINK) и модема, който е на Близу.Не става. Пробвах с различни антивирусни програми пак не става... Обаждах се на оператора, също не можа да помогне, каза че не е от тях проблема.. Помагайте, моля..
×
×
  • Създай ново...