Jump to content

Габриел Вълков

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

Габриел Вълков's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Проблемът идва, когато играя LoL туко що свърших една игра и ми прекъсна около 30 пъти... Когато играя друго онлайн игри като CS няма такива проблеми. Не се появява винаги, когато играя и не винаги прекъсва по - толкова пъти, но все пак повечето пъти проблема го има. Не знам дали има нещо общо, но от Chrom не мога да вляза в abv и не мога да да гледам филми в HBO Go и в двата сайта просто започва да върти кръгчето да зарежда и до там.. От Explorer и двата работят.
  2. Инсталирах драйвера, който ми препоръча, но няма промяна. Windows е активиран с активаторче от замунда с което съм с активирал всичките windows-и досега и проблем не е имало. Колкото до появата на проблема сега за една 20 минутна игра на LoL ми се прецака 4-5 пъти. Появява ми се висок пинг изведнъж и м идава дискънектед т'ва коет правя аз е : alt и tab излизам от играта дискънектвам се от мрежата кънектвам връщам се в играта. Понякога трябва да го направа 2-3 пъти непосредствено едно след друго тъй като няма ефект, друг път кънектва и след 1 минута пак ме дискънектва. Досега такъв проблем съм имал старият рутер, когато играех някоя онлайн игра понякога просто имах висок пинг, защото нямаше хубав обхват от него, а сега с този мие пълен обхвата, но от първия или вторият ден започна да се случва това.
  3. Операционна система - Windows 8.1 pro. Туко що инсталирах всички ъпдейти за уиндоуса. Мрежовите карти - Broadcom 802.11n Network Adapter, Qualcomm Atheros AR8152 PCI-E Fast Enthernet Controller (NDIS 6.30), TAP-Windows Adapter V9. Т'ва ми пише за мрежови карти. Ако опитам ъпдейт със десен бутон и търсене на ъпдейт в нета системата казва, че не открива ъпдейти. Ползва нет само през Wi-Fi. Не знам дали има значение и дали въобще е фактор, но имам чувството, че най - вече се губи нета, когато играя League Of Legends или просто тогава най - много забелязвам прекъсванията....
  4. http://dox.bg/files/dw?a=8db8f201f0 Ето линк към това, което поиска. Драйверите на картите ги пробвах още преди т'ва с автоматична актуализация от windows и системата каза, че няма ъпдейти.
  5. Здравейте, след като ъпдейтнах фърмуеърът на рутера уж нещата се оправих, но за малко от вчера пак започна да прави същите номера. Показва ми ,че има нет пълен догоре, когато проверя статуса на връзката ми покзва 72 бита нет, но връзка няма. Дискънектвам мрежата включвам я отново и се оправя, но понякога кънектвам и първият път не се получава за т'ва пак дискънектвам и кънектвам. Ще се радвам ако можете да ми помогнете.. Не знам от какво е проблема и вече мисля за преинсталация на уиндоуса въпреки , че не ми се иска и не ми се занимава.
  6. Night_Raven ъпдейтнах фърмуеърът на рутера и проверих драйверите на картите, които според уиндоус са актуални. Сега след, като направих препоръчаното от теб ще изчакам да видя дали проблемът е решен и ще пиша пак . Благодаря за помощта !
  7. Купих нов рутер Линксис 400 лева доста мощен, но имам проблем. Проблема е в това ,че когато се свържа от моят лаптоп с рутера след известно време въпреки ,че имам сигнал и ми показва 72 бита нет, но не зарежда страници и онлайн игрите ми се дисканектват, за да се оправи прекъсвам връзката с мрежата и се свързвам на ново и така през някакъв интервал от време понякога по - кратък друг път по - дълъг. Моля за помощ ! Извинявам се за грешката в заглавието !
×
×
  • Създай ново...