Jump to content

sixking

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

sixking's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. С такива безплатни програми много трудно да си върнеш цялата информация, особено след рестора. Най-добре да опиташ с някаква програма, която е на основата на биос или зарежда от диск. Знам колко е болезнено да си загубиш години информация, затова винаги си дръж подобни неща на флашка или външен диск.
  2. Ако толкова няма да го ползваш за игри, по-добре се насочи само с SSD диск. Много по-бърз от колкото трябва. Вярно, един голям диск може да ти излезе солено, но скоростта си заслужава парите. Ако нещо не вярваш, ето ти един линк (както и този в подписа ми) SSD vs HDD
  3. Виж дали нямаш нещо проблеми в захранването, при променлив ток да се събужда или нещо от този сорт. Провери си и мишката знам, че звучи странно, но преди имах една калпава мишка която ходеше по екрана (виждали сте го, оставяте мишката и тя се разхожда по целия екран), може и от това да е, макар и съмнително.
  4. Още по-добре, ако намериш някой РОМ за този таблет. Не циганин, а ROM, което означава вид разработка на android правена специално за твоя таблет. Виж в някой андройд форум или нещо подобно, може и да намериш.
  5. Никога не съм го ползвал това, даже го изключвам. Няма никакъв смисъл от него според мен. Има си достатъчно безплатни защити, че точно тази да се ползвал.
×
×
  • Създай ново...