Jump to content

Калоян Колев

Потребител
  • Брой теми

    50
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Калоян Колев's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. След като влезете в Skype и свършите разговорите в него, не се отписвайте, а затворете направо Скайпа. Следващия път, като пуснете Скайп, ще се логнете незабавно, ако сте избрали опцията да се логвате при пускане на Скайпа. Затварянето на Скайп става по следния начин (казвам го за тези, които не знаят, че когато кликнат на хикса на прозореца на Скайп, се затваря прозореца му, но програмата продължава да работи за заден план и иконата може да се види в системния трей): с десен бутон на мишката кликвате върху иконата на Скайп и избирате "Изход". Ако / когато се отвори прозорец за потвърждение за затваряне на Скайп, избирате "Изход".
  2. В зависимост от това до колко лева си склонен да дадеш за телефона, на кои характеристики на телефона държиш, има много варианти. Например ако не държиш на многопикселна камера, но искаш да си в крак с 4G, ти предлагам да разгледаш този модел: http://www.emag.bg/smartfon-lenovo-a2010-dual-sim-8gb-4g-black-pa1j0033ro/pd/DF1KVYBBM/
  3. Според мен на браузъра му липсва някоя приставка, кодек или нещо от сорта. Аз също съм с Firefox, версия 49.0.1 и за сега не съм имал такива проблеми. Отворих без проблем видеото от линка ти за сайта на Блиц. Ето какви приставки имам инсталирани в браузъра.
  4. Политика на Google е да показва червената страница със съобщението, че страницата е опасна. Правят това за да "предпазят" потребителя от опасността да разглеждат страници с публикуван софтуер например, или торенти. Преди време Google беше решил, че и Softvisia е опасен . Решението да се заобиколи забраната на Google е просто - отвори страницата с друг браузър, за предпочитане такъв, който не е създаден на основата на Chrome.
  5. Вярно е, че можеш да смениш някои части, за да го направиш по-добър за игрите, но това е все едно да пълниш дупките по улиците с пясък - това е временно решение и с времето става все по-скъпо. В пост по-горе ти предлагат компютри втора ръка, които ще ти свършат чудесна работа.
  6. Пробвай да направиш буутваща флашка с "Windows 7 USB DVD Download Tool". Аз с нея си правя флашки с Windows 7, Windows 8 и дори Windows 10. С нея никога не съм имал проблем.
  7. Означава, че чиповете на паметта са разположени само от едната страна на плочката, а при двустранната - от двете страни.
  8. Мисля, че отговорът е в спецификациите на дъното.
  9. Можеш да разрешиш/забраниш кои приложения(програми) да използват камерата и микрофона. Това става от Настройки->Поверителност.
  10. Предлагам ти да пробваш следното: създай си профил в Google. Пробвай да препратиш писмата си от mail.bg към новосъздадената поща в Google. После препращаш от Google към Outlook. След това ако повече не ти трябва профил в Google можеш да го изтриеш. Малка заигравка е, но може да се получи.
  11. Не знам какъв е проблема с "Лисицата", но при мен няма никакъв проблем. При това и аз съм с последната версия - 46.0.1. Аз имам и инсталиран Adblock Plus. При изключен Адблок преди да започне клипа ми показа реклама, но след нея си започна и самия клип. При включен Адблок реклами въобще нямаше. Първата снимка е с изключен Adblock, а втората - с включен.
  12. Май аз съм единствения за сега в тази анкета, който ползва IZArc. Лек е, поддържа всички популярни типове архиви, а и някои не дотам популярни. Освен това е безплатен. И български!
  13. Според мен има три варианта в тази ситуация, които могат да се пробват: 1. При включен Windows Update да се свърже iPhone с USB кабел. При този вариант Windows би трябвало ако не разполага с драйверите да ги изтегли и инсталира за да разпознае телефона. 2. Инсталира iTunes и свързва телефона. При този вариант инсталираната програма би трябвало да има съответните драйвери в себе си. 3. Този вариант го препоръчвам само ако първите два варианта не сработят. Инсталира се драйвер от външен източник. При този вариант препоръчвам задължително сваленият драйвер да се сканира с антивирусна програма!
  14. Мога да дам само най-общ съвет относно въпроса. Нека да провери дали Windows Update е включен и да си изтегли и инсталира iTunes.
×
×
  • Създай ново...