Jump to content

gydi

Потребител
  • Брой теми

    55
  • Регистрация

  • Последно посещение

gydi's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. uget.in Когато пусна линк ( от youtube) ми излизат 2 екрана за запис, прави два реда в менажера. Обикновено на единия ред се появява жълто триъгълниче, а на другия почва да се върти едно кръгче, компа започва да работи на макс и така по няколко часа. В настройките посочвам MP4 и най добро качество. Това нормално ли е?
  2. Някой има ли информация за куриерска служба Expedited International Courier Delivery to Russia ?
  3. Как може да се направи автоматично логване на юсер от АД (активна директория) в Windows 7 32 ?
  4. Излъгах го компа с една rs232/ серийна мишка дето вървеше само в 3 посоки но достатъчно за да инсталирам usb драйверите. ..................................................... Специален имидж с доста ограничения и специални служебни програми който секюритито ме задължава да слагам. (което си е правилно) И се преработва за много пари.
  5. Трябва да се инсталира точно определен специален имидж . Драйверите си ги имам. Пробвах с run , run once в регистрите да пусна инсталацията на драйверите но не успях. Копирах драйвери където ми попадне, windows, system32, .\drivers. .\inf Има ли някакъв начин да се каже на windows-a update device drivers ? Нещо да се промени в регистрите и когато зарежа windowsa да update device drivers
  6. TinkCentre M700z http://shop.lenovo.com/us/en/desktops/thinkcentre/m-series-all-in-ones/m700z/ имало 2 x USB 3.0 Ports (1 x always-on fast charge USB)4 x USB 2.0 Ports
  7. Как да инсталирам драйвери за usb3 на компютър с Windows 7 32 USB не работят. Няма ps2 портове, няма клавиатура и мишка. Мога да стартирам от флашка операциона система с работеща мишка и клавиатура. Имам инсталациония пакет за USB Някой има ли идеи, начини?
  8. Здравейте! Установих че да се купи Панасоник DVD-RAM носител вече става мисия невъзможна. Можете ли да споделите към какво да се насоча? Примерно външно SSD устройство дава ли някаква сигурност за 10-20 г напред...
  9. Каква е разликата между Adobe Flash Player и Adobe Shockwave Player? За какво се използва едното и за какво другото ?
  10. Здравейте! Търся текстов редактор за WIn като notepad++, ultraedit Целта е да печата досовски файлове на лаз.пр. и да има Print Preview задължително. Също така да е безплатен. Ultraedit e перфектен но е платен. Notepad++ няма Print Preview.
  11. Там са групирани и търсенето не намира. Намира само в последното съобщение за деня от разговора.
  12. Не, в моя скейп. Изпратих един линк преди месец на приятел но не помня на кого, а сега изведнъж ми потрябва линка, а скейпа ми е пълен с контакти.
  13. Може ли да се търси в Skype дискусия/съобщения? И ако може как?
  14. Доколкото разбрах, Acronis може да възстанови имидж от един компютър, на друг компютър с различен чипсет или хардуер. Вярно ли е? Universal restore или нещо такова. Как става това?
×
×
  • Създай ново...