Прехвърляне към съдържание


NikiY

Регистриран на: 15 Jun 2015
Извън линия Активен: 15 Jun 2015 21:43

Започнати от мен теми

Бавен нов Лаптоп и други Проблеми

15 June 2015 - 20:32

Здравейте! Моят случай е малко странен. Става въпрос за нов лаптоп HP 250 G2, с четириядрен Intel Pentium N3510 2.00GHz, 4gb RAM и 64-bit Windows 7 Ultimate. Лаптопът е на 5 месеца и още от самото начало, от първото му включване след инсталацията на пиратския Windows и драйвърите, проблемите дойдоха на лице. 
1. Екранът примигва съвсем леко (сякаш притреперва яркостта), но това го прави почти постоянно и не знам на какво би могло да се дължи.
2. Лаптопът е бавен като цяло, но само в някои дейности като например: Мисли около 4 секунди за десен бутон на десктопа, което дразни много. Първото стартиране на браузъра отнема доста време. Чака се 10 сек за да се отвори. Веднъж отвори ли го,  при самото браузване е супер бърз и отваря страници много бързо. Затвори ли се браузъра, за да се отвори пак се чака доста. 
3. Бавно отваря всички програми от Офис Пакет. Докато ги зарежда (2013 са), нацепва. Абе като цяло не се държи като компютър с тези параметри и много дразни.
4. Бавно отваря Контрол Панел.
*Аз си мисля, че всичко това най- вероятно се дължи на калпав Уиндолс (свалян е от Замунда), а примигването на екрана, на лоши драйвъри. Моля за помощ, съвети и мнения, тъй като не такова поведение очаквам от нов лаптоп с тези параметри.