Jump to content

Myself

Потребител
  • Брой теми

    21
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Myself's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря,засега се оправи!Било е толкова просто,ама ха де!
  2. От скоро Chrome ми прави проблем:Когато го стартирам и се опитам да отворя някой сайт,долу вляво ми изписва:Скриптът за прокси сървара се изтегля.И така около 10-15сек чакане и след това всичко си се отваря нормално,до следващото отваряне на браузъра.Въпросът ми е,има ли някакъв начин да го прескочим изтеглянето на скрипта,понеже преди не беше така.В чужбина съм,ако има значение.
  3. Специално uTorrent си има функция за това.Програмата е разделена на две хоризонтални полета.В горното поле са торентите които се свалят и сийдват( ъплоудват).В долното поле има бутонче < информация>.Там пише това което те интересува.
  4. Ако имаш акаунт в Гугъл,там се пази всичко.След като преинсталираш,влизаш в Хрома с твоя акаунт и си готов.Пароли ,отметки,разширения и тн.Имаш всичко.
  5. Можеш да изтеглиш Ashampoo HDD Control 2017-платена е.Там има SSD съветник.Ако не ти се занимава ,ще ти цитирам какво пише: Команда за подреждане-Включено Индексация-изключено Superfetch-изключено Prefetch-изключено Хибернация-изключено Автоматична дефрагментация-изключено Дефрагментиране на зареждането-изключено Дано съм бил полезен.
  6. При мен беше същата история,но по метода на Vanyna се оправи. Благодаря!
  7. Пробвай да върнеш лаптопа в предходно състояние (System Restore).Може и да стане?!
  8. Комбинацията е Win+P,но на питащия,екрана на плеара е черен,т.е. няма картина.Поне аз това разбрах.Преди малко опитах същото-при мен се получи от раз,без никакви предварителни настройки.Лаптоп с S-video към TV.Пробвах със Pot Player.
  9. Не е приятно,но да не би ,да си изгорил входовете на ТВ.Пробвай на друг вход с друг кабел.Късмет.
  10. Преди да преинсталираш uTorrent.Десен бутон върху задачата-направи проверка.Най-напред стопираш торента и след това с десен бутон.
  11. Към телефона би трябвало да имаш кабел,който от едната страна е с USB.А на комп. не може да нямаш USB.Свързваш ги и компютъра трябва да разпознае нов софтуер,да ти инсталира драйвери и можеш да си обменяш информация двупосочно.Не ти трябват програми за целта.
  12. Пробва ли да го преинсталираш?И му дай,да си направи асоциация с файловете.
  13. И при мен е така,при включени uTorrent i ESET.Windows 7 Ultimate,2 giga RAM.Мисля,че е нормално.
×
×
  • Създай ново...