Jump to content

3dfx

Потребител
  • Брой теми

    14
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

3dfx's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Възможно да е папка на работеща в момента програма.Провери кои програми се стартират заедно с Windows-a ти.
  2. Както е споменато по-горе проблема ти произлиза от замърсен/повреден охладител на процесора.Тъй като на различните модели и марки са различни перките и радиаторите ще е малко сложен въпроса с подмяната,затова потърси голяма фирма за компютри,която да извършат диагностиката и ремонта.
  3. В момента точно в България е изгодно да се строят такива,ако инвеститора разполага със солиден начален капитал разбира се ЕРД-тата са задължени по закон да изкупуват произведената ел.енергия . Вече 5-6 години бизнеса върви що-годе добре в наща тактовина по въпроса + факта,че има и евро финансиране,което наистина работи(на фона на останалите проекти във БГ) за такива проекти.
  4. Не забравяйте,че слънчево-колекторните станции не са лесни и евтини нито за построяване нито за подръжка.В момента липсата на голям брой инвеститори заради бавната възвръщаемост на вложенията бави бума на такъв тип енерго източници.Но съм сигурен,че с времето нещата коренно ще се променят. Само да не се забравя факта,че такива станции имат нужда от колосални 'складове' за електроенергията под формата на батерии,които са един от основните природни замърсители днес.
  5. www.pcmania.bg си направиха списанието само онлайн
  6. аз мога да да дам няколко кашончета играчки,но са за по-големи деца от сорта на 5-10 годишни
  7. е това е типично по български "къде е кирията" в случеят кирия има,но както казаха от реклама и дарения.а идеята и целта са единствено личното удоволствие,от това,че си споделил информацията,която имаш с някой друг,на когото тя ще свърши също работа.
  8. Живи и здрави на всички,само позитивни емоции по оставащия голям празник
×
×
  • Създай ново...