Jump to content

Дани А.

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Дани А.'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не аз, принципно зная че такива неща са вируси. А аз не ги отварям А до защитата на рутера ми .. защитен е под всякаква критика вече !! Преди време си спомням че IP-то ми беше реално и помолих моят интернет доставчик го скрие.
  2. Здравейте приятели. Лаптопа ми беше хакнат тази нощ и направо се побърках с тоя хак. Всичко започна до като през деня си играех на игричките и камерата отгоре има лампичка когато е включена но аз не използвах камерата а лампичката светеше и си помислих че някой ми ровичка в лаптопа но не се захванах да разучавам и си продължих играта. А по среднощ докато си гледах изтеглените филмчета пак се пусна камерата и по едно време излязох от kmplayer без нищо да правя и ми се появи някакъв чат със анонс : - Здравейте ние сме от DANS. - Как се казва филма който гледате Супер брутално се подплаших и махнах батерията на лаптопа и веднага си сложих диска със Windows 7 и почнах чистичка пре-инсталация. Въпросът ми в момента е дали след тази чиста пре-инсталация лаптопа е чист и без никви такива простотии ? И какво бихте препоръчали да правя в такива моменти понеже се ровя в много несигурни сайтове ( някакви програми които ще засекат тия кибер-атаки и т.п )
  3. HP G3 250 п.п : Влязох в сайта на производителя, и прочетох малко теми за подобни проблеми - и просто е трябвало да оставя Launch Startup Repair да си действа. 2 часа чакане но се оправи проблема. Все пак ви благодаря за бързите реакции..
  4. Здравейте, снощи бях си рестартирал лаптопа тей като започна да забива много (инсталирах един плейър - а с него някакви реклами, и добавки и ги махнах) След като ги махнах, лаптопа не иска да се стартира - сложих му диска си с Windows 7, дори не пожела да се преинсталира. Като се стартира ми показва два избора. Laucnh Startup Repair (recommended) Start Windows Normally 1. Когато натисна Start Windows Normally - Зарежда логото на Microsoft Windows 7 и се рестаритра лаптопа. 2. Когато натисна Launch Startup Repair - Натискам и екрана става черен и никаква реакция. Параметри на лаптопа : CPU : INTEL CELERON N2840 GPU : INTEL HD GRAPHICS ( BAY TRAIL ) "Intel® Celeron® Processors with Intel® HD Graphics" HDD : 500 GB RAM : 2 GB OS : WINDOWS 7 HOME PREMIUM x64 Лично аз смятам че това е проблем от хард диска, вие какво мислите ? И дали ще може да се оправи този проблем безплатно, тей като още е в гаранция. Само на 1 месец и половина е лаптопа. Благодаря ви предварително !
  5. Добър продукт, според мене най много ще ти е важно процесора и рамта, а на тебе това ти стига ! А до това че ще ползваш тежките програми като напр: Visual Studio 2013 ш тряя ъпдейтнеш рамта малко или търси лаптопче с RAM : 8 GB или 6 GB за гладко вървене. Ето това ти препоръчвам аз - ако не ти пречи цената че е с 32лв. повече..имай предвид че и Acer Aspirе E5-511-C7J8 също е добър.
  6. Бих ти препоръчал да прочетеш тази статия ( малко английски ще ти трябва ) - отнася се за същия проблем със същата ОС. Ако не разбереш написаното обърни се към мен да ти обясна по-подоробно
  7. Само ако може да кажеш минималната цена на пренсомия компютър, ще бъде много добре ! Иначе ти препоръчвам някой който е предоставен за бизнес, да не е със споделена памет, процесорът да е минимално двуядрен със висока тактова честота или четириядрен с препоръчителна тактова честота над 1.50 - 1.70 ghZ и голям хард над 500GB
  8. Здравейте от няколко дена търся програмка, с която да следя темперетурата на лаптопа ( на HDD & CPU ) Допълнитело : Работя с WIndows 7 Home Premium x64 CPU : INTEL CELERON N2840 HDD : 500 GB. Благодаря ви предварително !
  9. За да подкара BlueStack ми трябват определени изисквания. Приятел може ли да видиш изискванията си първо ?
  10. Покриваш изискванията, аз съм със 4GB RAM, 500 GB HDD, 2.58ghz процесор. Не се тревожи.. а ако може да напишеш и модела на видеокартата ще е супер
×
×
  • Създай ново...