Jump to content

a.v.v.

Потребител
  • Брой теми

    15
  • Регистрация

  • Последно посещение

a.v.v.'s Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Пробвай с mHotSpot. Провери дали също разполагаш с актуални драйвъри за картата.
  2. Не покриваш някои от изискванията. Посочено е, че ти трябва минимум 1280 на 1024 монитор.
  3. Провери, дали в твоя град се организират някъде такива курсове по програмиране. Ако се намираш в София - Softuni имат доста добри безплатни начални курсове (programming basics), но не съм сигурен специално за C++ дали имат. Другият вариант е да си вземеш книга за съответния език и да си го научиш самостоятелно, да четеш из нета отделно ако нещо не ти е ясно. Имай предвид, че за този вариант трябва доста да си упорит, тъй като първоначално ще се сблъскаш с доста неща, и ако не успееш да си ги изясниш ще ти стане пълна каша в главата, особено пък ако не ти се отдават информационните технологии и информатиката като цяло. За елементарна 2D игра можеш да ползваш game engine, мисля, че това е най-подходящият за сега начин. По нататък можеш да поразгледаш в Интернет по-сложни методи.
  4. Здравей! По принцип получаваш градове в griphon master-а само когато преди това си бил в тях и си цъкнал на съответния griphon master в града. В началото ще трябва да ходиш пеша до там или със mount, ако имаш. Обикновено е отбелязано на самата карта къде трябва да отидеш за всеки quest, на който няма е описано в описанието му как да го изпълниш. С играене ще свикнеш на картата, по-лесно ще се ориентираш и така. В wowhead също са добре описани quest-овете, кое точно npc да убиеш или кой item ти е нужен.
  5. Оправих се с проблема, върнах Chrome към фабрични настройки и премахнах всички ненужни addon-и.
  6. Здравейте! От няколко дни насам забелязвам, че през някакъв период от време (25-30 минути) се отварят произволни сайтове, повечето от които биват блокирани от addblocker-а ми като опасни (ползвам AdGuard). Това се случва дори в сайтове, в които няма такъв вид реклами (Youtube например). Няколко пъти сканирах с Malwarebytes и със AdwCleaner, дори и през Safe Mode, успяха да премахнат някакви PUP зарази (прикачвани са логовете), но си остава проблема. Сканирал съм и със Chrome Cleanup Tool, също не намери нищо. Task Organaizer-а също е чист. В момента съм изчерпан от идеи и не знам как да процедирам. Ще съм благодарен, ако ми се окаже помощ. Благодаря предварително! AdwCleanerS4.txt mbamscan.txt
  7. Не знам как, но днес когато пробвах отново да го приспя, си заспа без проблеми. Тъкмо им бях писал на AMD съппорта и изглежда някак си се оправи от само себе си. Проблемът ми е решен.
  8. Преинсталирах драйвърите с DDU, но не успя да оправи проблема. Мисля да се обърна към техния Support да ме асистират с този проблем, явно не им е наред драйвъра.
  9. Да, драйвера е последна версия - AMD Radeon 17.3.3 - Driver Packaging Version 16.60.2911.1011-170316a-312245E-CrimsonReLive. Другите драйвери са актуални също. Мисля, че проблема е от на AMD драйвера (от dump файла, до колкото разбирам, се посочва че atikmpag.sys прави проблема, който е на AMD). Утре ще го преинсталирам и ще видя дали продължава да се държи така.
  10. Днес се пробвах отново да го вкарам в sleep, след като му актуализирах видео драйвера отново, този път ми показа син екран 0x0000009F DRIVER_POWER_STATE_FAILURE. Отворих minidump файла, но не можах да го разчета като хората и не ми стана много ясно от къде идва проблема, за това съм ви го прикрепил. 1366x768, видео картата е AMD Radeon R7 M265 със последни драйвери (ако това искаш да питаш). minidump.txt
  11. Здравейте! От няколко седмици не мога да приспя лаптопа ми. Когато затворя екрана или когато му дам "Sleep", екрана оставя черен, LED лампичката продължава да свети и охлаждането си работи. Налага се да го изключа принудително, понеже не отговаря на никакви команди. Помня че преди няколко дни успях да го вкарам в сън след като го оставих към половин час в този черен екран, което е много повече от нужното му време нормално (5-6 секунди). Проблемният лаптоп е Lenovo G510, със Windows 7. Предполагам че започна да прави проблем след като актуализирах видео драйвера. Пробвах всички решения в интернета (промяна в Power Options, проверка кои устройства могат да изкарат компютъра от сън и др.), разчетох се и из Microsoft-ските форуми, уви нищо не сработи, което ме навява на мисълта, че става някакъв конфликт между самия драйвер и Windows-а. Ще помоля само хора с адекватно мнение да пишат, както казах по-горе, повечето възможни решения съм ги пробвал. Благодаря предварително!
  12. Премахнах AdwCleaner чрез този бутон и проблемът ми вече е решен. Мисля, че вече може темата да се заключи.
  13. Здравей отново! Прикачил съм лог от сканирането с AdwCleaner. Напоследък забелязах, че след сканирането проблемите изчезнаха и вече не се появяват тези празни реклами където и да е било. adw.txt
  14. Здравей, Night_Raven ! Прикачил съм .txt файл с всички програми на системата. Забравих да уточня (ако е от значение), че проблемната система е лаптоп и нейната операционна система е Windows XP SP3. programi.txt
  15. Здравейте! Първо искам да се извиня ако не съм пуснал темата в правилния раздел. Прецених, че тук ще е най-подходящото място, тъй като смятам, че проблема ми е свързан с вируси или по-точно adware. Когато отворя каквато и да е страница (има някои изключения) ми излизат на различни позиции празни рекламни банери, без да пише нищо на тях. Отдолу под тях имаше някакви текстове, но не си направих труда да ги запомня. Първоначално сметнах, че това си е от сайта и при всички е така. Но като забелязах, че нямам такива реклами в тези сайтове като ползвам другият си компютър веднага осъзнах, че това е някакъв вирус. Като създавам празни .html файлове или посещавам някои страници също се появяват тези реклами. Постарах се да направя една снимка, която е прикачена. На нея сигурно ще разберете за какво става въпрос. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай ново...