Jump to content

Zvezdi

Потребител
  • Брой теми

    10
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Zvezdi's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Tака бях в коледна надпивка и 3-4 дена бях реанимация..Извинете за закаснението с отговора.. Еми не сам клоквал нищо и нищо не сам пипал в биоса...когато махна капаците горе доло се оправя,но все пак..
  2. Тези проблеми ги имам от около половин година!Преинсталирал сам Уиндоус преди 1 месец не е от това...Възможно е да ми липсва някои драйвер за дъното,но ще го допълня...Вчера почистих доста добре целия комп и всички вентилатори дори и този на видео картата....резултата е нулев... Ето и това което искаше да видиш в Еверест http://img.data.bg/i.php?id=729693 И междувременно да кажа,че всичко свързано с харда беше инсталирано(драйвери и т.н.)
  3. Кое по точно е това ? Къде да ги проверя тея неща в Everest ?
  4. добре, ще се погрижа да почистя пс-то добре..като видя резултата ще пиша
  5. ми тои постоянно си го чистя аз пс-то ...не е от праха защото преди почти сяка седмица го чистех
  6. то че няма няма ама сега като махнах тея преградите .. стените на кутията... ми нз нещо спря да сече....
  7. Мисля че да...но все пак кажи ми по какъв начин да проверя ..?!?
  8. Еми по голямата част от видео картата е топла,но не пари дори и да си задържа ръката ... но има едно място където е доста гореща ... А вентилатора работи нормално..
  9. http://img.data.bg/i.php?id=726724 Еми доло в ляво ми изписва температурите на CPU, дънната платка и нещо за вентилатора на процесора няма нищо свързано с видео картата... на снимката снимах това което намерих за видеото Еми забиват ми почти всички игри след 2000г смисъл забиват на всеки 2-3 мин.. за по 30 сек... Адски е досадно .. мога само цс и диабло да играя иначе ми върши работа пс-то но все пак искам да отстраня проблема
  10. Значи...проблема е следния PC-то ми е : http://img.data.bg/i.php?id=725953 И проблема е следния .. аз сам голям маняк и играя Warcraft III Frozen Throne v1.21, но имам следния проблем... стартирам играта нормално но в последствие смисъл след като почна да играя започва да забива... смисъл забива на 1 картина и естествено нито мога да движа мишката нито нищо , единствено звука продалжава да варви до момента в които престава да сече звука върви .. точно преди да спре с забивката звука сприра и когато се оправи забивката звука отново тръгва според мен е от video card - GeForce FX5500... а и играта няма кои знае какви изисквания се пак е на 5-6 години.. пробвах и с смяна на драйверите на видеото... но пак не се получи..моля помогнете дайте съвет... видеото ли да сменям или ????
×
×
  • Създай ново...