Прехвърляне към съдържание


The Human - Voice

Регистриран на: 30 Apr 2014
Извън линия Активен: 02 Aug 2015 15:25

Мои коментари

В тема: Kernel-Power ID 41

30 July 2015 - 01:16

 Привет.

 

 Нямам записан Уиндоус-а. Да ви кажа честно писна ми от Майкрософтските глупости с тяхните безброй актуализации и все се оказва, че нещо пак не е както трябва да е... Сериозно се замислям 10-ката да е последният опит с такъв техен продукт и ако проблемите отново са налице съм решил да премина на Линукс... Съжалявам ако съм ви загубил напразно времето. За моето по този въпрос такова чувство се настани. Ще съм ви благодарен ако маркирате темата като приключила и продължим... "кой откъде е" както се казва. :) 

 

Благодаря за съдействието и желанието за помощ, желая ви успех в начинанията ви. 


В тема: Kernel-Power ID 41

25 July 2015 - 01:34

Благодаря за отговора. Проблемът не се е появявал от махането на очевидно умрялата вече батерия... Ще го занеса за почистване със сигурност, но бих искал и да ви помоля за съвет или конкретно решение как да оправя уиндоус актуализациите или по-точно самата им инсталация, която не се получава не знам защо.  :newpaper:


В тема: Kernel-Power ID 41

22 July 2015 - 23:26

Отговор?  :newpaper:


В тема: Kernel-Power ID 41

18 July 2015 - 18:00

 Опитах действието, не се получава. Опитах и със следното:

 

net stop wuauserv
cd %systemroot%\SoftwareDistribution
ren Download Download.old
net start wuauserv
net stop bits
net start bits
net stop cryptsvc
cd %systemroot%\system32
ren catroot2 catroot2old
net start cryptsvc
 
След това рестарт и пак изчистване на образа - не става. Прикачвам докладите. dism1 е преди горните команди, dism2 след тях. Вие сте ми ги споделял преди време въпросните команди, за което благодаря. Нещо не е наред в системните ключове ли?
 
Прикрепен файл  cbs.txt   735.89К   1 Брой изтегляния Прикрепен файл  dism1.txt   66.61К   1 Брой изтегляния Прикрепен файл  dism2.txt   99.93К   1 Брой изтегляния

В тема: Kernel-Power ID 41

16 July 2015 - 06:20

С актуализациите на Уиндоус имам също някакъв проблем. Не се изтеглят или пък ако се не се инсталират всички. Колкото до драйверите проверката с Driver Booster 2 показва, че са перфектни. Лаптопът не е бил скоро на сервиз. Явно трябва да го занеса за почистване, но исках първо вашето мнение да чуя. Зарядното не е сменяно, с първоначалното съм, което значи, че е на около 2 години от датата на покупка на машината.

 

Да уточня пак, че въпросният проблем със захранването и последващо изключване или рестарт и преди се е появявал. Веднага след като Уиндоус и Майкрософт решиха, че автоматично трябва да ми инсталират 8.1 при бездействие на лаптопа в буден режим...