Jump to content

The Human - Voice

Потребител
  • Брой теми

    28
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

The Human - Voice's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Привет. Нямам записан Уиндоус-а. Да ви кажа честно писна ми от Майкрософтските глупости с тяхните безброй актуализации и все се оказва, че нещо пак не е както трябва да е... Сериозно се замислям 10-ката да е последният опит с такъв техен продукт и ако проблемите отново са налице съм решил да премина на Линукс... Съжалявам ако съм ви загубил напразно времето. За моето по този въпрос такова чувство се настани. Ще съм ви благодарен ако маркирате темата като приключила и продължим... "кой откъде е" както се казва. Благодаря за съдействието и желанието за помощ, желая ви успех в начинанията ви.
  2. Благодаря за отговора. Проблемът не се е появявал от махането на очевидно умрялата вече батерия... Ще го занеса за почистване със сигурност, но бих искал и да ви помоля за съвет или конкретно решение как да оправя уиндоус актуализациите или по-точно самата им инсталация, която не се получава не знам защо.
  3. Опитах действието, не се получава. Опитах и със следното: net stop wuauservcd %systemroot%\SoftwareDistributionren Download Download.oldnet start wuauservnet stop bitsnet start bitsnet stop cryptsvccd %systemroot%\system32ren catroot2 catroot2oldnet start cryptsvc След това рестарт и пак изчистване на образа - не става. Прикачвам докладите. dism1 е преди горните команди, dism2 след тях. Вие сте ми ги споделял преди време въпросните команди, за което благодаря. Нещо не е наред в системните ключове ли? cbs.txt dism1.txt dism2.txt
  4. С актуализациите на Уиндоус имам също някакъв проблем. Не се изтеглят или пък ако се не се инсталират всички. Колкото до драйверите проверката с Driver Booster 2 показва, че са перфектни. Лаптопът не е бил скоро на сервиз. Явно трябва да го занеса за почистване, но исках първо вашето мнение да чуя. Зарядното не е сменяно, с първоначалното съм, което значи, че е на около 2 години от датата на покупка на машината. Да уточня пак, че въпросният проблем със захранването и последващо изключване или рестарт и преди се е появявал. Веднага след като Уиндоус и Майкрософт решиха, че автоматично трябва да ми инсталират 8.1 при бездействие на лаптопа в буден режим...
  5. Ами системата е Уиндоус 8. Процесорът е Intel® Celeron® CPU 1000M @ 1.80GHz, 1800 MHz, 2 Ядро(а), 2 Логически процесор(и). Температурите (измерени с SpeedFan) варират от 53 градуса долна до 62 горна граница. Лаптопът работи може би от 10 дни само на ток. Батерията се скапа. Колкото до интензитета на събитието - преди време отново го имаше същия проблем (появи се може би веднага след преминаване към Уиндоус 8.1). Върнах към сегашната 8-ма версия и поради други изникнали проблеми и не ми се е случвало сегашното положение със захранването. Гледайки съобщенията в EventViewer системната грешка започва от 29.03 и се повтаря по веднъж през 2-3 дни до 22.06. След това се появява на 03.07. Сега от 12 до днес последно. Вчера смених планът на захранването от Балансиран на друг и няма (засега) проблеми.
  6. Привет. Проблем, помагайте Конкретно в случая става на въпрос за повтаряща се системна грешка свързана със захранването и водеща до спиране работата на компютъра (лаптоп АSUS - X55VD; OS: Windows 8) последвано от рестарт или изключване. Не знам и не мога да се справя явно с горното, така че ще съм ви благодарен ако можете да съдействате. Поздрави. Проблем.txt Система.txt
  7. Няма значение, лично аз съм доволен от постигнатото. Благодаря Ви за отделеното време и внимание. Помогнахте ми и то много. Всичко добро и успех! П.С. Пробвал съм го - смяната на кодировката на самата страница. Не се получава - излиза всичко с " Pppp`p`ppPPp", от тоя род. Не е толкова важно, няма да свалям файлове "док" и готово. Благодаря още веднъж.
  8. + Заглавията излизат по споненатия вече увреден начин за всички формати. Съжалявам, че ви отнемам от времето за този, може би, маловажен за вас проблем... И сигурно е такъв... но най-малко е дразнещ лично за мен..
  9. На предишната страница съм дал - снимки. Какъв точно линк искате? С файл ли? Прикачен е и такъв - пак на предишната страница. Коментар #30. #30 http://forums.softvisia.com/public/style_images/master/icon_share.png
  10. През Адобе подобно съдържание е ок. Пдф и докс разширения ми ги отваря правилно.. Тоест проблемът явно е при изписването на заглавията преди сваляне и съдържанието на файлове с док...
  11. Да, точно така.. Пробвал съм самото съдържание да го оправя чрез маркиране на цялото и после през шрифта - не става... Опитах и чрез деблокиране от "свойства" на самия файл в разширение "док"... същото положение..
  12. Проблемът при програмата МБам е решен - няма йероглифи вече. При заглавията на сваляните файлове и съдържанието в "док" такива - остава.. Браузърът?
  13. Готов съм. Изпълних всички указания (надявам се правилно), прикачвам файловете: Рестартирах, файловете от последвалото сканиране: П.С. Системата ми се държи доста по-добре сега относно бързодействие, по-бързо ми зарежда след начално пускане, благодаря.
×
×
  • Създай ново...