Jump to content

djidjo

Потребител
  • Брой теми

    20
  • Регистрация

  • Последно посещение

djidjo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Като го почистих с Malwarebytes Anti-Malware се оправи. Мога ли да приложа същите действия по почистване и на другия си компютър.
  2. Компютъра стана много бавен,много време мисли и зацикля.Сега обаче е много по-добре.Имам един въпрос,когато пуснах Malwarebuter откри около 300,че и повече вируса.Това всичкото вируси ли са?
  3. Направих го.Нещо друго трябва ли да правя,и трябва ли да трия Malwarebuter & FRST?
  4. Да,аз го инсталирах.Даже питах в друга тема как да направя така,че NOD 32 да не го трие.Едва ли проблема идва само от тази програма.
  5. Здравейте. Компютъра ми стана доста бавен.Не искам да го преинсталирам,най-малкото защото не мога.За това потърсих как може да се почисти.Само да предупредя,че съм много "бос" на тема компютри.Мога само да прикрепя файловете,явно нещо не правя правилно за да ги копирам. skan.txt FRST.txt Addition.txt
  6. Без вас нямаше да се справя.За два дни работа на програмата разбрах едно.Имам най-прекрасната жена на света.Съмненията ми към нея бяха породени от постоянното изтриване на дискусиите в скайпа.Но сега разбрах че синковеца (на 7 години)през деня сяда да си играе на компютъра и пише в скайпа и трие наред каквото е написал. Програмата е перфектна и съм много доволен,че я инсталирах,че не се знае до къде щях да стигна.
  7. Най-накрая се оправих.Не знам дали е по правилния начин,но след рестарт вече не я засича и програмата си работи.
  8. Сега видях,че не се вижда цялата снимка.Ето и края на редовете на изключенията http://picbg.net/u/73920/58365/thumbs/759957_fr.png
  9. http://picbg.net/u/73920/58365/thumbs/759946_fr.png да видим дали съм се справил
  10. Резултат не мога да дам защото програмата не работи повече от 2 часа.Колкото до снимки също няма да мога да прикача,защото най-малкото не знам как става,ако обаче ми обясните ще ги кача.В началото на темата обясних,че съм лаик в тази област.Настройките ги направих както ми ги написа колегата.И днес програмата е работила не повече от 2 часа. Моля помогнете,че вече съм в безизходица.
  11. Пак греда.След 7 часа работа Нода пак я засече и изтри.Дали няма да е по-лесно да намеря друга програма и да инсталирам нея? Поне 10 пъти проверих дали съм направил всичко правилно,и да, правилно е.Сега рестартирах компютъра хвана я веднага и я вкара под карантина.
  12. Сега вече всичко е ОК.Много Ви благодаря.
  13. И, не.Преди малко Нода пак я засече и я изтри или по точно я вкара под карантина и аз я върнах от там. Направих както ми казахте,но без последната стъпка където трябваше да ми се появят отметки.Такива не се появиха и аз кликнах върху папката,програмата се приложи в прозорчето след което потвърдих с ОК.Ама явно нещо пак съм сгрешил.
×
×
  • Създай ново...