Jump to content

greeN

Потребител
  • Брой теми

    60
  • Регистрация

  • Последно посещение

greeN's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. деинсталирането на Digital Still Camera свърши работа, на следващото включване компютъра разпозна фотоапарата както трябва. Благодаря изключително много!
  2. да, появява се нов раздел "Imaging Devices", а като се отвори - "Digital Still Camera". Предполагам, че ако беше наред, щеше да се изпише модела на фотоапарата.
  3. ами да има, клавиатура и мишка, постоянно включени в задните USB портове, но с тях не е имало проблеми. В предните портове съм включвал USB кабела от мобилния ми телефон, с него също е нямало проблем. Първоначално когато включих фотоапарата за първи път всичко изглеждаше нормално и дори се появи иконата на съветника за инсталирането на периферни устройства ( New Device Detected или нещо такова изписа ), но следващите пъти само продължи да се чува звука за вкл/изкл. на връзката, без да се появи съветника и без мемори картата на фотоапарата да бъде засечена като отделен дял в Мy Computer.
  4. Property Value Model K8Upgrade-NF3 Version 1.00 North Bridge NVIDIA nForce3 250 Revision A1 South Bridge NVIDIA nForce3 MCP Revision A1 CPU AMD Sempron Processor 2800+ Cpu Socket Socket 754 Memory Summary Maximum Capacity 4096 MBytes Maximum Memory Module Size 1024 MBytes не съм сигурен за тези контролери, но досега съм нямал проблеми с УСБ връзката, клавиатурата и мишката ми са с УСБ накрайник. Ако проблемът е от тях, откъде мога да си инсталирам?
  5. Отскоро имам фотоапарат Канон Powershot A470, и досега съм го ползвал с лаптопа си, където нямаше проблем със трансфера на снимките( дори и без софтуер ). Сега искам да го свържа с компютъра си( Windows XP SP3 ), но очевидно той не го засича. Свързвайки двете със УСБ винаги се чува звук за включване/изключване на периферно устройство, тоест проблемът е малко вероятно да е от порта, а и пробвах на всичките. Софтуерът за фотоапарата е инсталиран, но просто компютъра някакси не засича, че съм го свързвал с фотоапарата. Как мога да разреша това?
  6. Значи, бях със 3.6 скайп и той се ъпдейтна до най-новата версия.. с която не можах да свикна и премахнах за да върна старата.. но откакто излязох от скайп, за да сменя версиите на програмата досега не мога да вляза, а пробвах около 5-6 различни версии без особен резултат. Някъде четох, че трябва да изтрия файла "library.xml" , но не помогна. А сега( отново с 3.6 ) когато си въвеждам ник и парола остава надписа "Вписване" за около минута-две, след което надписа е същия, като когато нямаш интернет. Какво да направя? П.С ОС ми е Windows SP3, ако това може да помогне с нещо
  7. малка доза нахалство от моя страна - аз също търся подобна програма,но фрий и незадължително много сложна за детския ми акъл Това ,за което имам намерение да я ползвам е обработка на клипове(повечето от които си правя сам с WindowsMovieMaker ),на които искам освен надписи да добавя и някои прости ефекти,които не мога да добавя с WMM. P.S След кратко търсене,съдя по чуждите мнения,че WMM 2.6 е добра алтернатива на фона на 90-доларовия Вегас;та искам да попитам тази версия единствено и само за Виста ли е?
  8. благодаря,това важи само за Интернет Експлорър,нали?
  9. по инерция заедно (ама съм много тъп) със флаш плъгина (който си беше само един) деинсталирах и ActiveX controls. С какво се ограничавам премахвайки я?Доколкото знам ,това са добавки за Експлорър,които помагат на бързото зареждане на страниците,или съм в грешна посока?
  10. Реших да не пускам нова тема ,а да пиша в тази.Сигурно по въпроса е дискутирано много,ама с търсача не откривам решение.Проблема е прост - на много страници(сред които слава Богу не е SoftVisia ) добрия стар Internet Explorer 6 (че и младока 7-мицата) просто се сриват и - Internet Explorer has encountered a problem and needs to close... Почти съм убеден че причините за това може да са 1 милион,но?Страниците на които чичо експлорър намира смъртта си са от типа на форуми и такива за видео.Някакви насоки?
  11. greeN

    Вашето име

    Аз съм световноизвестния Notakаrinkuto Tekuchikutakitomoru Katoteshikukuru ,но имам няколко шорткъта П.П Заради второто ми име ми викат на кратко kuchito
  12. Да,оправих се с управлението,но възникна друго - нали по всяко време си съхранявам файла на субтитрите,пуснах ги заедно с клипа,който редактирам.Обаче на всяка реплика заедно с текста се появяват и цифрите ,т.е точното време на появяването и изчезването на репликите ( 00:00:12:12 00:00:14:12 Променил си нещата... ) ,а и самия тайминг е доста объркан.Да не би да трябват допълнителни настроки,специално когато си завършил субтитрите?
  13. Супер ,това е което търсех ,благодаря ти
×
×
  • Създай ново...